Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

rare gedaantes, herhaaldelijke droom

Femke
13 jaar geleden

Ik heb vaak "last" van dezelfde droom.
Ik droom dan dat het nacht is, en ik hoor voetstappen naar ons huis toekomen. (bij ons thuis kan je dat altijd goed horen.) Maar ik ben de enige die die voetstappen hoort. Dus ik loop naar beneden. En ik zie voor ons huis allemaal wezens o.i.d lopen. Soms is het er ook maar 1. Zodra deze wezens een teken van leven van mij opmerken, lopen ze weg van het huis. Zodra ik wegloop, komen ze dichterbij. Vaak sta ik dan in de bijschuur te kijken naar hoe hun langs ons huis heen lopen. Of op de trap.
Ze willen graag bij ons binnenkomen, maar dat doen ze niet omdat ik wakker ben.
Ze zijn wel eens binnengeweest, wat ze toen deden weet ik niet.

Ik vind het echt een vreselijke droom, als ik dan wakker word, bezweet, durf ik amper meer te gaan slapen.
Wat zou dit kunnen zijn? Ik heb deze droom echt al een paar jaar geloof ik.
Groetjes
Femke

13 jaar geleden

Hey Femke,

Het kan zijn dat je huis gebouwd is op een Negative Energie bron die je alles doet verbeelden.
Is er nooit bij je ingebroken? Ken je de Wezens beschrijven? probeer ze alsjeblieft zoveel mogelijk te beschrijven dan kan ik je misschien verder helpen!

Groetjes Jan1 keer bewerkt. De laatste keer was 13 jaar geleden door Jan S..

Femke
13 jaar geleden

Hoi,
nee er is nooit bij ons ingebroken. Wel is een keer de bliksem bij ons naar binnen geslagen via de grond. Weet niet of dat er wat mee te maken kan hebben?
Die wezens kan ik moeilijk beschrijven. Ik zie hun gezicht namelijk niet. Ze hebben we gewoon kleren aan, maar deze kan ik ook niet specifiek beschrijven. Ze dwalen maar rond dit huis...
Hoop dat je er wat aan hebt?
Groetjes

13 jaar geleden

Hey,

Ik denk dat het gewoon nachtmerrie kan zijn, maar die hoort zich niet te herhalen. Of de bliksem inslag er iets mee te maken kan hebben weet ik ook niet.
Ik weet niet wanneer je huis gebouwd is dus ik zal dan ook geen conclusies trekken. Misschien is er wel iets met de vorige bewoners aan de hand. Er kan vanalles gebeurd zijn op de kavel waar je Huis staat, de aarde is namelijk oud. Een ander ding, maar dat is gewoon een gelovings kwestie. Is dat het misschien Aliens kunnen zijn. Maar dat lijkt me onlogies. Het spijt me dat ik je niet meer kan vertellen, maar het lijkt me een goed idee om de (eventuele) vorige eigenaar(es) eens op te bellen en vragen of hij niet een inbraak of iets dergelijks heeft mee gemaakt, of dat hij/zij nooit zoiets heeft gedroomt.

Alvast Succes ermee!

Groetjes Jan

Femke
13 jaar geleden

Hej,
de vorige bewoners waren mijn opa en oma. Die zijn allebei overleden. Ook bij hun is er nooit ingebroken, dat weet ik van mijn vader, het is zijn oudershuis.
In ieder geval bedankt
Groetjes

13 jaar geleden

Hey

Ik kan dan denk ik verder niks meer doen. Ik hoop dat je er wat aan gehad hebt. Veel succes er nog mee

Groetjes Jan

13 jaar geleden

Hallo Femke,
dit is ergens waakdroom. Je slaapt maar je bent wakker op een andere leavel. Je kunt in deze droom jezelf aansturen en je angst overwinnen want het is zeker niet fijn als er vreemde verschijnselen in of rondom je huis zich bevinden. Spreek hen toe dat ze mogen gaan waar ze behoren te zijn.Wanneer het donker is in je huis, visualiseer het volgende in je droom...(wit, zon of dag) licht in en rondom je huis met volop vrolijke kleuren en bloemen of wat enigzins te maken heeft met de natuur wat je in geur kunt ruiken. Je zult jezelf meerdere malen moeten gaan trainen hierop. Denk niet na 1 of 2 keer dat je het niet kunt, het is oefenen, oefenen en oefenen. Dit zal wellicht niet in 1x over zijn deze dromen, aangezien je eerst volle moed moet gaan verzamelen om ze enigzins als mens aan te willen spreken. Zelfs in dromen kun je geestelijk je sterker ontwikkelen tegen ongewenste dromen. Je zult op een punt komen dat je niet meer bang bent en dat zullen ze voelen en verdwijnen.

Er bestaat idd wel meer dan alleen de mens hier op aarde.

Ik vertel aan iedereen dat ik dit niet beroepsmatig doe. Echter heb ik vele ervaringen op gebied van dromen en me ook hierin verdiept. Ik heb het ook intensief mee gemaakt. Ik help graag mensen.

Mocht je mijn uitleg niet volledig begrijpen mag je mij gerust mailen.

Met vriendelijke groet,

Asmara
white-pearlflower@live.nl

Paulien
13 jaar geleden

Dag iedereen,

Telkens wanneer ik droom veranderen de personages in mijn droom van gezicht. Laatst droomde ik dat ik een dode jongen vond en toen ik wilde kijken veranderde hij plotseling in een hond. Zo is dit bij elke droom hetzelfde. Ze veranderen van gezicht of soms treedt er zelfs een volledige transformatie op (zoals het kind die in een hond veranderde). Het rare aan heel de zaak is dat ik toch telkens weet wie het is. ik wist bijvoorbeeld dat de hond eigenlijk een kind was, ook al zag ik de hond liggen en niet het kind.

Kan iemand me vertellen wat dit betekent?

Groetjes

Paulien

13 jaar geleden

Hallo Paulien,
Als je meer wilt weten wat deze dromen betekenen probeer meer gedetailleerd te schrijven er over. Zoals: Voel jij in die dromen jezelf dichtbij betrokken of sta je ergens toch ver weg af en mag je deze transformaties gewoon zien gebeuren. Geven deze personen bepaalde signalen af naar jou toe. Is er oogcontact of roept men om jou. Wat speelt dit zich vooraf en op welke locaties en/ of omgeving zie je het gebeuren. Wat gebeurt er na de transformatie. Speelt dit af in daglicht, duisternis of nacht. Hoe voel jij je erbij?

Op deze manier kunnen anderen of ik jou evt. helpen. Even een tipje mocht je een droom hebben om dan een nieuwe (eigen) forum aan te maken zodat dromen en uitleg van anderen niet in verwarring kunnen worden gebracht en zo is jouw droom ook sneller terug te vinden voor degene die dit willen lezen.

Wij zien graag jou droom tegemoet en hopelijk kunnen we jou een verklaring geven.

Groetjes Asmara Flower1 keer bewerkt. De laatste keer was 13 jaar geleden door Asmara Flower.

ItsME
13 jaar geleden

Ik denk ook dat je bewust aan het dromen bent..
Ik denk dat je ze moet vragen of ze weg willen gaan..

Hanne
11 jaar geleden

Hoi , ik heb de laatste dagen altijd dezelfde soort dromen ,
namelijk dat ik en een vriend van mij iets overkomen.
Deze nacht werden we gebeten door waterslangen in zo zijn we verdronken ,
de vorige nacht droomde ik dat we overreden werden door auto's,
en dit blijft zo maar door gaan..