Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare Baby/Geboorte

Dangel
9 oktober 2007

Beste mensen, Wie kan me helpen...

Ik had vannacht de meest rare droom ever. Ik droomde dat ik ergens was en was bevallen van een baby, alleen was ik zelf niet bij de bevalling geweest, en me vriend ook niet. Ik was dus totaal vergeten dat ik moest bevallen. Dus toen was ik naar het ziekenhuis afgereisd en zag daar mijn babytje liggen, en werd overspoeld met emoties, het was het meest prachtige kind wat k ooit had gezien en het was van mij. Ik merkte dat ie wat raar was....toen bleek dat hij een arm miste. Hij had wel zeg maar de huls van een arm maar was als een lapje zat helemaal niks in geen bloed, bot of whatever gwn de huid. Toen ben ik naar een zuster gegaan om haar te bedanken (het leek wel alsof ze mijn baby hadden gevonden, zo voelde het voor mij) En ik vroeg naar zijn armpje....ze zeiden dat het een foutje van de natuur was omdat er iets mis was met de sperma van mijn vriend die mijn eigen lichaam niet kon herstellen. Goed ikmoest erg huilen dikke tranen, maar daarna was alles weer goed, ik ging naar mijn baby en hij was met zijn vader ik was dolgelukkig!
Op een gegeven moment kreeg ik zelf de geboorte kaart van de zuster en hij was dus op 22 september geboren. Alleen de naam kan ik me niet meer herinneren. Daarna was ik thuis met allemaal familie leden, was niet mijn eigen huis waar iknu in woon, maar een onbekende woning. Met me baby en het was nu een meisje, met twee armen. Maar mijn vriend heb ik het gehele droom niet meer gezien...ik weet nog dat ik heel vredig met me kleine lag te slapen en het voelde allemaal heerlijk, ook als ze huilde was ik gelukkig...allleen was ik vergeten haar borstvoeding te geven en probeerde haar in slaap te sussen....!

Kan iemand mij vertellen wat deze droom nou precies betekend?? Ik had s'avonds ruzie met me vriend, over het feit dat ik vind dat hij een aantal jaar geleden tegen mij had gelogen over zijn XTC gebruik. Ik ben boos gaan slapen en midden in de nacht was hij uit bed gestapt en weggegaan. Kan dit enige bijdrage hebben aan mijn droom?

Alvast bedankt!