Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom die zo verwarrend is..

Thuy Tien
11 jaar geleden

Ik had laatst een droom:

Ik ging zwemmen met Julia en Bart. Toen we bij een zwembad waren, was Julia plotseling verdwenen. (Julia is mijn beste vriendin die me door dik en dun steunt.) Maar in mijn droom gaf ik daar niks om. Bart en ik gingen zwemmen. (Bart is een collega en een goede vriend van mij) Ik ging duiken, en toen kreeg ik kramp in mijn been. Bart duikt me achterna om mij te redden. Hij bracht mij naar de rand van de zwembad. Zat ik eindelijk op de rand van de zwembad, besefte dat ik iets belangrijks kwijt was geraakt tijdens het duiken. Bart ging naar de bodem om dat te zoeken. Terwijl hij dat zocht zag ik een haai op hem afkomen. Ik probeerde hem te waarschuwen, maar hij hoorde me niet. Dus ik zwom naar beneden, tikte hem aan om hem duidelijk te maken dat dat ene ding niet belangrijk was en wij zwommen toen allebei omhoog. Ik was bewusteloos. Hij wou mij mond-op-mond beademing geven, maar net op dat moment werd ik wakker. Ik was helemaal buiten adem en hij was gerust gesteld omdat ik mijn ogen weer open had. Toen zagen we plotseling een boot in de vorm van een zwaan van een ballon langsdrijven. Hij tilde me op en legde me in de boot. Hij zwom erachter aan om de boot vooruit te duwen omdat de boot geen motor had. Ik wou hem meehelpen, maar dat mocht niet van hem. Ook zwommen er gewoon haaien om hem heen. Gingen we weg van zwembad, Kwamen we in de centrum van de mijn stad. Hij was plotseling verdwenen, maar Julia kwam toen terug. Ze was met een ander persoon. Ik vroeg haar waar ze was gebleven, en toen zei ze dat ze was wezen winkelen met haar vriendin. En plotseling was ze weg. Ik stond helemaal alleen in de centrum. Ik zag plotseling Bart en een vriend van hem een gebouw binnen gaan. Ik ging dus ook het gebouw binnen, bleek het mijn lievelingswinkel. Ik ging meteen weg, want ik wou Bart zien. En toen zag ik hem weer een gebouw binnengaan, maar deze keer was het een heel donker gebouw. Ik ging toch maar in, en het bleek een pool/biljart-gebouw te zijn. Liep ik weer naar buiten, zag ik hem staan in het midden van een plein. Ik rende naar hem toe, en ik wou hem knuffelen, maar toen werd ik net wakker.


Ik weet niet waarom ik over hem droom, en dan in dit soort droom..kan iemand mij uitleggen wat deze droom precies inhoudt? Ook al is het gewoon algmeentjes?

11 jaar geleden

Goedemorgen,

Ik heb het voor je uitgezocht en hier komt je betekenis,
Je droom komt erop neer dat je toch wel gevoelens hebt voor je collega-vriend en dan vooral sexuele gevoelens maar je weet niet
wat zijn gevoelens zijn en je vind het niet fijn dat je daar geen controle over hebt. zelf ben je heel onzeker en je vriendin is zich
daar van bewust en wil voor jou zorgen en je laten zoeken naar je eigen kwaliteiten want eigenlijk zou je wel wat van haar kwaliteiten willen hebben.
je droom geeft aan dat je in staat bent om je eigen eigenschappen te waarderen.Ook ben je erg moe van het zoeken naar de juiste richting voor jezelf van een bepaald doel.
Het komt er dus op neer wees niet zo onzeker en neem een sprong in het diepe! sucses!