Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

verwarrende, vreemde droom..

12 jaar geleden

Ik heb vanacht heel lang, en vreemd gedroomd, er gebeurde in de droom hele vreemde dingen, en ook kwamen er voorwerpen in voor die in het echte leven niet bestaan, ik ben zelf voor de verklaring gaan zoeken omdat ik deze droom zo goed tot in de details heb onthouden, en hij zo vreemd was dat ik echt heel graag betekenis wil weten, alleen zelf niet kan vinden. Ik zou de droom zo uitgebreid mogelijk proberen te formuleren, en dan hoop ik dat iemand me kan helpen! het wordt wel een lang verhaal, dus ik hoop dat iemand dit wilt lezen, je zou me er igg heel erg mee helpen!

Ik was aan het winkelen met mijn moeder, in een supermarkt, zij vroeg mij of ik drop wou en vertelde haar dat ik dit niet luste, toch haalde ze drop en deze nam ik. De drop bleef aan me tanden plakken, en ik haalde het met me vingers eraf, vervolgens werd deze aangeplakte drop een echte rubbere autoband.Op deze autoband zat een blokkade,deze blokkade bestond uit een ijzere stang met 3 bogen erin. Ik liep naar de kassa en de jongen haalde deze blokkade voor me er vanaf.Vervolgens begon mijn moeder met deze man te flirten, dit vond ik niet leuk en ik liep boos weg, ik ging op een terras zitten(die binnen in een overdekt winkelcentrum was), ik hoorde me moeder in de verte roepen en ik liep naar buiten, kwam vervolgens op een heel erg langwerpig strand terecht(je zag alleen strand en wat duinen) ik begin naar me moeder te lopen en zie dat die man nog naast haar staat(zij stond helemaal aan het eind van het strand), ik kom dichterbij en voel dat ze 'kwaad' op me zijn en me iets willen aan doen, ik begin te rennen naar hun richting toe(en bedenk me dat ik een een boog om ze heen ga rennen), ik kijk achter me en zie een flat gebouw, en bedenk me dat daar het winkelcentrum in was. Vervolgens komt er een man aan in een soort doorzichtige racewagen(iets dat in het echte leven niet bestaan, een voertuig die doorzichtig maar waar we heel hard op kunnen rijden), me redden van me moeder en die man, we racen hun voorbij en ze achtervolgen ons, we zijn véel sneller, en komen vervolgens op een lange rechte weg terecht met water aan beide kanten(dit water is rustig) vervolgens rijden we langs een in me droom genaamd 'een huis', dit zag er alleen uit als een paar vloten(deze waren rood met wit gekleurd) op het water waar allemaal mensen op zaten, we rijden verder en stoppen niet, ik zie wel dat er bekenden op deze vloten zaten maar niemand herkend mij omdat we heel erg snel rijden, kunnen ze me niet zien.
Die man waarmee ik in de auto(en de hele weg al bij op schoot zit) verteld mij dat hij voor het redden wel wat terug wilt, en zegt dat hij wacht tot ik toestemming geef dat hij meer mag doen dan zoenen, ik vertel in mijn droom dat ik dat nooit uit mezelf zou zeggen.Vervolgens zegt hij dat ik mee moet naar zijn huis omdat ik alleen daar veilig ben, en bij nog een meisje die ik ken. Ik vertel hem dat dat goed is, maar dat ik me vader dan wel een brief moet schrijven waar ik alles in uitleg, en dat ik gelijk tegen me vader zou vertellen dat hij na het lezen van de brief hem gelijk moet verbranden omdat dat veiliger is.
Vervolgens stoppen we bij een meer en zitten we plotseling op een boot te varen, we zitten helemaal voorin de boot en hebben heel mooi uitzicht over het water, het is heel erg druk op het water en dr varen meer boten en dr zwemmen nog mensen rond, ook zie ik wat goud vissen zwemmen in het water, vervolgens komen we heel erg dicht bij een andere boot en ik ben bang dat we daar tegen aan gaan botsen, die man verteld mij dat ik me voet in het water moet doen, en dat ik me voet moet bewegen naar de plek waar de boot heen moet gaan, dit doe ik en hierdoor bestuur ik de boot met me voet in het water. Hierna stopt me droom en wordt ik wakker, het rare is dat ik deze man in het echte leven ook ken, en hij dan alleen college is en ik voor de rest geen band met hem heb behalve zakelijk, ook voelde ik me de hele droom heel 'veilig, goed, en vredig' bij deze man. Ook moet ik erbij vertellen dat in het echte leven me band met me moeder niet heel erg goed is, en de band met me vader wel redelijk.

iemand enig idee wat de betekenis kan zijn? of iemand die me op weg kan helpen..