Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Op de noordpool?

11 jaar geleden

Hoi allemaal!

Ik heb weer ns raar gedroomt.
Het begon in een kamer in een onderzoekscentrum (ofzoiets) op de noordpool. In die kamer was allemaal ijs en ijzel, ik voelde eraan en het voelde zacht aan. Toen ging ik naar buiten ik zag allemaal mensen een trap afgaan. Ik wist dat ik er niet mocht zijn, in dat centrum. Een jongen met bruin krullend haar zag mij wel staan maar zag me niet. Toen ging ik naar beneden, de trap af naar buiten.
Buiten was er sneeuw en er liepen allemaal mensen met honden. Allemaal soorten honden. Verder zag ik een uitweg naar een of ander naaldbos (wat vreemd is op de noordpool).Ik wou daarheen maar toen stond er een hond voor me. Dus eerst deed ik zo van ah wat een lief hondje, maar toen viel het mij aan. Ik rende weg en ik wou wegvliegen maar een grijze hond beet mij in mijn linkerbeen en trok mij naar beneden.
Toen ik op de grond lag beten er allemaal honden in mij. Ze meetten allerlei dingen, mijn ademhaling, mijn hartslag en dat soort dingen. Toen kwamen de baasjes eraan. Een stuk of 2, 3. De linkerman duwde een soort buis op mijn buik, bovenop mijn maag. Hij ze: "ze heeft dingen gestolen" en haalde allerlei vreemde stukken uit mijn maag. En volgens mij haalden ze ook een stukje hersens weg met een naald in mijn hoofd.
Toen werd ik dus wakker.
Later heb ik weer over een hond gedroomt. Met een baasje. Deze hond was kaal en zijn tanden waren vierkant. Verder droomde ik niet, want ik realiseerde dat ik droomde.

Heeft dit allemaal een betekenis?! Ik zou het dan graag willen weten..

Alvast bedankt,
RoozZz