Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

grootachtige spin die bijt

12 jaar geleden

hey mensen. ik had een hele rare droom vanacht. in mijn droom was ik in een keuken. een deel was zwak verlicht. een groot deel was met schaduw. Maar goed. ik was iets aan het doen in de keuken en ik voelde iets op mijn hand. ik dacht van: he zal wel en ben verder gegaan met waar ik mee bezig was. ik heb pas gekeken toen ik iets heel pijnlijks voelde op mijn hand. het was echt een hele grote spin. die spin had een ovaal vormig lichaam en grote poten. het leek best wel veel op een kameelspin. toevallig was er een jongeman naast me en pakte die spin op en gooide hem naar buiten. wat heeft dit te betekenen? is mijn leven in levensgevaar of zo, hahahaha

maar goed. alvast bedankt

12 jaar geleden

Hoi mrvica


In de keuken van onze droom vinden psychische veranderingen plaats. Wie in de droom in de keuken bezig is doet er in het waakbestaan alles aan om succes te hebben. Soms brengen gebeurtenissen in de keuken relatieproblemen aan het licht.

Licht is het symbool van geestelijke energie, helderheid en inzicht. En het was schemerig.

De schaduw die we in de droom zien is meestal de schaduw van onze ziel, de donkere zijde van onszelf. Wie in de droom een schaduw ziet is in het waakbestaan meestal bang voor alles en iedereen. Daarbij ontbreekt het hem aan de moed problemen op te lossen of aan te pakken. En veel schaduw en die schduw moet verdwijnen en plaats maken voor meer licht.

De onbekende man in de droom symboliseert de schaduwkant van de dromer.

Wie in de droom door een spin wordt gebeten staat in het waakbestaan niets goeds te wachten.

De spin laat ook zien hoe teer ons geluk is, want de draad waaraan de spin hangt zou gemakkelijk kunnen breken.

Kijk maar wat je er mee kan, maar ik denk dat je meer voor je zelf moet zorgen en neem waar je recht op hebt in dit leven.

Bron.
DROMEN ENCYCLOPEDIE .

Groeten H@ns.