Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Geld

12 jaar geleden

Gek, ik droomde net dat ik redelijk veel geld en loterijbiljetten won aan een niet naderbepaalde speelautomaat.
Toen ik het geld en de lotjes wildde nemen kwam er plots iemand achter mij en wou dit afnemen.
Wat zou dit te betekenen hebben? Ik gildde het uit en werd toen wakker. Ik kan jullie verzekeren dat ik spijt had dat ik dat geld niet kon tellen en het maar een droom was.

12 jaar geleden

Hoi Ninneke 2

Geld is meestal het symbool van geestelijke energie. Wie geld verliest zal dus te maken krijgen met het verlies van energie, maar soms ook verliezen we een eigenschap waar we trots op zijn. Soms ook kunnen we rekenen op geestelijk verlies.

Alhoewel we maar weinig dromen over de winnende nummers van het lot waarop in het waakbestaan uiteindelijk de jackpot zal vallen, zijn dromen over loten toch heel belangrijk. Het lot in de droom staat namelijk symbool voor het lot dat we in het dagelijks leven al dan niet in eigen hand hebben.

De dief steelt wat ons lief is en soms zelfs ons hart. We doen er goed aan ons te beschermen tegen verliezen als in onze droom een dief verschijnt. Dat wat gestolen wordt kunnen materiƫle bezittingen zijn maar ook morele waarden.

Gillen we zelf naar iemand die, iemand in die droom ben je zelf, in de droom dan willen we in het waakbestaan mogelijk zelf contact met iemand. Dit kan ook een geliefd iemand zijn die is overleden.

Ik denk dat deze droom over je zelf gaat, let goed op je zelf.

Bron.
DROMEN ENCYCLOPEDIE


Groeten H@ns.