Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom

17 jaar geleden

Hallo Mensen

Ik heb een vraag of iemand weet wat deze droom inhoudt:

Ik was vamiddag in slaap gevallen op de bank en toen droomde ik een heel verhaal achter elkaar.

De droom begon zo:

Ik lag in mijn droom op de bank te slapen, toen ik de voordeur hoorde open gaan, wat al raar was want niemand heeft de sleutel van waar ik woon.
Maar goed ik werd dus wakker van mijn moeder die bij mij naar binnen kwam met haar nieuwe vriend.
Ik was boos op mijn moeder(wat ik eigenlijk bijna nooit ben) woarom ze niet effe had kunnen bellen.
Mijn moeder en haar vriend kwamen bij me in de woonkamer zitten maar na 5 minuten zei mijn moeder dat ze weer naar huis ging, ook hier werd ik kwaad op haar waarom ze kwam en zo snel weer vertok. Dus mijn moeder is weer terug gaan zitten in de woonkamer en zei tegen haar vriend ik zag al dat ze schagrijnig was.(ik dus)
Dus ik zeg tegen mijn moeder dan ga maar weg, ze is opgestaan en weg gegaan.

Toen ik de voordeur opende, ik woon in een flat, was ter een hele bijeenkomst met mensen die allemaal in rauw waren, er liepen pastoors rond, er waren duizenden mensen om de flat en op de gallery bij mij.
Maar de avond ervoor had ik op tv gezien dat er twee auto's waren gebots en die mensen wat erin zaten op slag dood waren, in de woonplaats waar ik woon.

Dus ik vraag op de gallery hier wat er aan de hand was, daar zeiden ze mij dat de 2 laatste flatjes bij ons op de galerry dat dat de personen waren die dood gereden waren.

Wat ik bezonder vindt hiervan al, is dat ik die mensen maar een paar keer gezien heb die daar wonen, dus niet echt contact mee heb.

Ik was dus aangeslagen in mijn droom en ze zeiden tegen mij dat ik maar eens onder moest gaan kijken.
Ik ben dus naar onder gegaan maar toen ik onder was op straat was ik op een heel andere plaats dan waar ik woon, maar die mensen waren er nog allemaal.

Ik kan me de plaats niet voor de geest halen want was er nog nooit geweest.


Dus ik ging wat rond lopen tussen de mensen en kwam toen bij 2 huizen met tuinen waar ze stonden te rauwen omdat die mensen dood gereden waren, bij die huizen stonden voor in de tuin witte kruisjes.

Toen ik rond aan het lopen was kwam ik in een keer weer op een andere plek terecht waar ik ook nog nooit was geweest, de mensen begonnen te rennen, woarom weet ik ook niet.
Er kwam in ene keer een jongen bij me staan helemaal over zijn toeren dat was een vriend van die mensen(in het echt heb ik deze jongen nog nooit gezien)en begon me te vertellen wat er met ze gebeurt was.

Die jongen was ook weer heel snel weg omdat iedereen begon te rennen, dus ik ben ook beginnen te rennen en het volgende was dat ik weer terug hier in mijn flat was, en het hele gebeuren weer hier afspeelde rond de flat en op de gallery, met dezelfde mensen weer allemaal.

Weet iemand misschien wat dit te beteken had of mij er verder mee kan helpen