Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Oma, insluiten, kinderstemmen, bang, geliefde, vuurwerk

13 jaar geleden

Hallo iedereen!

Ik heb vannacht echt een enorme rare en realistische droom gehad. Even voor de voorgeschiedenis, ik ben bij mijn opa en oma opgegroeid, en mijn opa is al overleden, dus mijn oma woont nu alleen. Misschien handig om te weten voor deze droom!

Ik droomde dat ik mij volledig had ingesloten in mijn oma's huis (mijn oma was er blijkbaar niet), en dat ik alle lichten uithad gedaan en de voordeur en achterdeur op slot had gedaan. Ik droomde dat ik achter de computer zat, die in mijn oude kamer stond en wachtte op een berichtje van iemand waar (ik in het echte leven ook) helemaal gek op ben.
Op een gegeven moment hoorde ik steeds kinderstemmen rond het huis van mijn oma dwalen, en het leek net of ze in dezelfde kamer waren, maar ze waren in mijn droom buiten. Hun stemmen klonken heel erg dichtbij zeg maar. Toen werden er continu vuurwerk en rotjes door de brievenbus gegooid en werden voor het huis rotjes afgestoken. Ik wou wel achter ze aan, maar om een of andere reden durfde ik niet naar buiten. Tussendoor ben ik nog naar boven geweest, en had ik een lief berichtje van diegene waar ik ontzettend gek op ben. En weer hoorde ik de kinderstemmen in mijn kamertje en ik wou alleen maar dat mijn oma veilig was op dat moment, en ik was ook ontzettend bang in mijn droom.

Jullie begrijpen het misschien niet helemaal, want het is een ontzettend vage droom, maar ik werd echt wakker met de schrik om het hart, en ik moest echt even blijven liggen om mezelf ervan te overtuigen dat het ook echt een droom was!

Ik hoop dat iemand mij kan vertellen wat het zo ongeveer betekent, dat zou ik erg fijn vinden!

Groetjes Ilona1 keer bewerkt. De laatste keer was 13 jaar geleden door lilloontje.