Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wat betekenen deze dromen?

12 jaar geleden

Dit is wat er in mijn leven speelt:
Er is een man waar ik gevoelens voor heb, maar durf het hem niet te vertellen. Ik probeer hem iedere keer uit mijn hoofd te zetten, en telkens als ik denk dat ik er bijna ben, dan kom ik hem op een of andere manier wel weer tegen en kan ik weer helemaal opnieuw beginnen.

Dit zijn de dromen die ik de afgelopen tijd over hem gehad heb:

droom 1:
Ik zit alleen op een bed in een donker slaapkamertje en ineens valt er een muur weg en is daarnaast een mooie verlichte slaapkamer. Hij staat daar met een kind op het bed te dansen en een poosje later zit ik bij hem op bed met hem te praten, waarover weet ik niet.

droom 2:
We gaan trouwen. We zitten in het gemeentehuis en ik heb een mooie witte bruidsjurk en en ben zwanger van een drieling.

droom 3:
Ik zat in een tent en een kameraad van die man zoende mij. In werkelijkheid moet ik er niet aan denken, maar in de droom was het een heerlijke tedere zoen en vond ik het niet erg. Ineens begon het te regen en er kwamen meer mensen in die tent. Ik keek naar buiten, het was donker en het hooste. Toen de regen over was ging iedereen naar buiten de zon scheen, de lucht was mooi blauw en er was een hele mooie regenboog, toen we dichter bij de regenboog kwamen, zagen we kinderen stukjes van de regenboog afkappen.

droom 4:
Ik sta met hem en diezelfde kameraad onder de douche, hij stond voor me, ik stond met hem te zoenen en zijn kameraad achter me, streelde mijn borsten. Ik voel de warmte van beide lichamen en voel de lekkere warme douchestraal in mijn gezicht en over mijn hele lichaam stromen.

droom 5:
Ik sta met hem ergens te praten en hij gaat weg, stapt in de auto en rijdt weg. Ligt zijn telefoon op de grond. Ik pak zijn telefoon, en denk laat ik die dan maar voor hem meenemen. Ik ga lopend weg en onderweg gaat de telefoon, het is die kameraad, dezelfde als die uit droom 3 en 4. Ik leg uit hoe ik aan die telefoon kom en hij wordt gewoon boos op me en beschuldigd me ervan die telefoon gejat te hebben. Een poosje later kom ik een andere kameraad van hem tegen, die beschuldigd me er ook van die telefoon gejat te hebben. Een poosje later word ik gebeld door de man, de eigenaar van de telefoon zelf. Hij is eerst ook boos, hij dacht ook dat ik hem had gestolen en vroeg zich af waarom ik hem dan nog niet gebeld had, en ik hem het hele verhaal uitleggen en dat ik hem niet kon bellen, want ik had zijn telefoon, hij werd wel rustiger. En toen werd ik wakker1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door ik.

freja
12 jaar geleden

volgens mij kan je die persoon waar je verliefd op bent gewoon niet vergeten ook al denk je van wel in werkelijkheid is het zo niet er komt ook een andere jongen in je droom voor is er een andere jongen misschien waar je of zou je liever op een andere jongen verliefd worden want je droomt ook over een andreren jongen in je dromen ga je eigelijk vreemd en dat is niet goed omdat het weer veranderd denk ik dat een soort symboliek, de kinderen symboliseren meer de vreugde van je positieve gevoelens omtrend die persoon denk ik
DIT IS MIJN INDRUK VAN JE DROOM
groetjes

12 jaar geleden

Dank je voor je reactie, ik heb vannacht weer een droom gehad, droom 5.
Zou het misschien kunnen dat die kameraad me in de weg staat?

Dreams
12 jaar geleden

Verrader
Als je in je droom beschuldigt wordt dat je een verrader bent, wijst deze droom op zelfschuld. Je zou iets gedaan kunnen hebben waar je niet zo trots op bent.
Over droom 5.
gevonden op deze website

Dreams
12 jaar geleden

Oh nee sorry komt er niet in voor ..
Foutjee..

12 jaar geleden

geeft niet kan gebeuren ;)