Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Baby

13 jaar geleden

hallo,

vannacht had ik een vreemde droom. Ik droomde eerst dat ik op en strand een feest had, tijdens dat feest ontmoette ik een vrouw. opeens tijdens het feest moest ik vluchten voor iets, ik weet alleen niet meer wat. tijdens mijn vlucht reed ik in een auto een berg op. Na die rit was ik ineens in een huis en zag ik weer die vrouw, ze had veel pijn en zei dat ze het niet aankon, ik begreep niet wat. Ik moest weg en moest wachten en op een gegeven moment kwam die vrouw ineens heel vrolijk binnen en legde een baby in mn armen. de baby kon ik heel gedailleerd zien, hij had blauwe ogen blonde haren, en klein beetje rode vlekjes in zn gezicht. toen ik op keek was de vrouw aan het praten met iemand. daarnaast zag ik ineens mijn vader heel tevrede zitten. Toen viel me op dat ik in de woonkamer zat, van mijn oude huis. Ik zat in de stoel waar ik toen altijd zat en mn vader zat ind de stoel van mn oma ( de moeder van mn vader). Ohja!, als laatste hoorde ik nog iemand zeggen dat de baby jan zou heten. Verder zag ik niemand want ik keek weer naar de baby enn toen werd ik wakker.

Deze droom vond ik zo apart dat ik wil weten of dit een voorspelling is of dat het zo maar een droom is. kan iemand mij helpen?
Nog ff verdere info over mezelf: ik heb geen vriendin, mn vader en oma leven allebei nog gelukkig:) er is niemand zwanger in de famillie zover ik weet en ikzelf leek redelijk op de baby want heb ook blond haar en blauwe ogen. kan iemand helpen a.u.b.???

13 jaar geleden

Wie in de droom aan het strand loopt heeft in het waakbestaan behoefte aan rust en verlangt daarbij vaak naar betere tijden.

Onbekende vrouwen die in de droom verschijnen symboliseren de onbewuste vrouwelijke kant van de dromer.

Wie in de droom nog net op tijd aan iets kan ontsnappen kan in het waakbestaan nog maar net uit een gevaarlijke situatie ontsnappen.

Het vervoer staat symbool voor de manier waarop wij ons levenspad bewandelen. De auto staat symbool voor ons eigen ik dat we onder controle moeten houden willen we geen brokken maken.

Bergen wijzen op problemen. Ze staan symbool voor hindernissen die overwonnen moeten worden.

Als er in de droom een baby wordt geboren of is, dan breekt er voor ons een nieuwe levensperiode aan.

De vader die we in de droom tegenkomen is vaak de man die ons bij staat met zijn raad of ons wil manen tot discipline.

Zo maar wat woorden uit jou droom, ik denk ook dat deze droom over je zelf gaat en dat er iets gaat veranderen bij je zelf, maar je hebt daarbij wel hulp nodig denk ik.

Groeten H@ns.