Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Tornado

13 jaar geleden

Ik zat in een auto als passagier met nog mensen (mannen).
We stoppen bij het rode licht als er plots een tornado komt aan zetten.
We weten even niet wat doen, dan beslist de bestuurden om weg te rijden.
Maar een vriend langs mij zegt het niet te doen, iederekeer als we bewegen komt de tornado onze kant op.
Na bang afwachten (maar niet zo lang) gaat de tornado weg.

Weet iemand wat dit wil zeggen?

Alvast bedankt.

Zwaluw

12 jaar geleden

Als je droomt over een tornado, suggereert dit dat je last hebt van extreme emotionele uitbarstingen of driftbuien. Zit je toevallig in een situatie of relatie die mogelijk slopend is?

Een droom waarin je je in een tornado bevindt, duidt erop dat je je overweldigd voelt of geen controle meer hebt. Je zal in de komende weken te maken kunnen hebben met een serie (kleine) tegenslagen. Plannen zullen gepaard gaan met complicaties.

Wanneer je droomt over meerdere tornado's, staat dit symbool voor mensen in je omgeving van wie bekend is dat ze regelmatig geweldadige uitbarstingen hebben of stemmingswisselingen. Het kan ook duiden op een voorbijgaande relatie of situatie.

12 jaar geleden

Hoi zwaluw

Het vervoer staat symbool voor de manier waarop wij ons levenspad bewandelen. De auto staat symbool voor ons eigen ik dat we onder controle moeten houden willen we geen brokken maken.

Vrienden of mannen die we in de droom zien zijn meestal de schaduwen van onze eigen ziel.

Kunnen we in de droom de tornado niet weerstaan dan zouden we er goed aan doen in het waakbestaan met een arts of psycholoog te gaan praten omdat er in ons innerlijk iets duidelijk niet in orde is. We zijn te verward geraakt om er zelf uit te kunnen komen.

Maar je zegt na een poosje wachten, gaat de tornado van zelf weg, dus raak niet overstuur en wacht het nog even rustig af.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

Bron.

DROMEN ENCYCLOPEDIE