Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Moord

12 jaar geleden

Ik heb er zelf wel een idee van maar zou graag de mening van andere ook weten. Ik weet dat het met mijn leven te maken heeft, maar een andere blik doet ogen misschien openen.

Ik ben in een gebouw in een kleinere ruimte samen met een oudere vrouw, ik kan me niet meer goed herinneren wat er gebeurde maar plots voelde ik angst en paniek t.o.v. de vrouw.
En zet mijn handen rond haar nek. Als ze op de grond ligt loop ik de ruimte uit en kom een groep mensen (van mijn leefttijd) die ik ken tegen. Ze zeggen iets tegen mij en plots besef ik dat ik de vrouw misschien vermoord heb. Ik ga terug om te kijken en loop dan in paniek weg.
Er komen forse mannen achter mij aan, die mij willen arresteren. Maar door een man die me mee neemt door een deur kan ik ze wat afschudden.
De man verteld me dat ik rustig moed blijven dan val ik minder op. Ik doe wat hij zegt en het werkt.
Terwijl de ene man me naar een zwart (donker) vlieg toestel brengt, komen de andere door de duur, ze hebben het pas door dat ik het ben als we opstijgen.

Iets later landen we op een hoger gelegen rots, omdat mijn vrienden (van in het begin) daar zijn. Als ik uitstap is de man weg. Ik ga naar beneden, mijn vrienden zijn blij mij te zien en willen me helpen maar dan komen de mannen op paarden (donkere, bruinen), we gaan gouw de rost op met zijn allen en stappen in nu een wit vliegtoestel, waar veel plaats in is (voor iedereen) in het andere toestel kon je maar met twee.

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is, en dat iemand me een andere blik op kan geven.

Groeten,
Zwaluw