Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

interresante dromen die ik niet aan mezelf kan duiden

11 jaar geleden

Voordat ik mijn droom opschrijf wil ik eerst even kwijt dat ik normaliteit mijn dromen redelijk kan uitleggen aan mezelf.

maar wat ik nu gedroomd heb en met mijn interpetatie ervan snap ik niet hoe dat betrekking heeft op mijn leven nu.....

ik droomde dat ik met iemand mee was gereden naar een vrouw.
die was verward en woonde in een super super vies huis in de bossen, ze ging vlak voordat wij weg gingen nog naar de wc wat ze heel lang had opgehouden en de aziatische sta wc was bezig van link naar rechts alle viesigheid door te spoelen het was echt om te kokhalzen zo vies.
Ik had eerder weg gewild maar mijn collega niet terwijl ik nog moest werken en nu te laat zou komen., ik was hier heel erg teleur gesteld over had dit ook niet verwacht van haar,
een huis staat normaal voor je eigen zelf als ik een kamer ontdek snap ik de betekenis ervan maar een super vies wat zegt dat dan nu over mij?
en dat toilet normaal zou plassen enzo toch staan voor het ontdoen van emoties maar ok hier was het super vies.
ik rijd mee als passgaier in een auto dus hebik geen controle over mijn eigen leven? dat gevoel heb ik helemaal niet op het moment.

op mijn werk aangekomen was het stres stress mijn leiding gevende vond het niet zo erg.bleek het kinder gedeelte helemaal leeg te zijn voor de schoonmaak van de vloeren het was 15,45 uur.
En ik nam de hoes mee van het sterren kussen en dat zou ik gaan wassen
volgende dag hetzelfde kwa te laat komen nu reed ik wel zelf.
toen ging ik weg er waren puppies van mijn hond een mix van golden retrievers en schapen wel wit < wat in zou houden dat daar dan de oplossing zou zitten ivm de lichte kleur. ik gaf mijn hond nog snel een kussen en ging weg.
Ik had een afspraak met mijn oude kickboks trainer met wie ik jaren geleden ruzie heb gehad en nu pas weer gezien heb en normaal mee gesproken heb.
ik zou met hem ergens gaan eten, heel vreemd wat ik voel verder niks voor hem. en toen ineens was daar een andere vrouw die toender tijd ook bij ons trainde zij wist van de ruzie en begon er direct over besloot met ons mee te gaan.
uiteindelijk belande ik op de achterbank < geen goed teken lijkt mij.
en gingen we naar het restaurant, we kwamen langs groene weilanden

Bij het restaurant aangekomen moest ik de plek om te zitten kiezen wat me onzeker maakte ik was druk bezig om een doek over mijn haar te doen wat niet lukte liep voor op. de rest van de afspraak zat ik er voor spek en bonen bij. zij zat te zoenen met hem was zongebruind en was ook 3 maanden zwanger van iemand anders. de bestelling kwam er moets snel besteld worden, ik wilde gember thee maar dat hadden ze niet. ik zat links van hun in een rustig restaurant
hun kozen hetzelfde en ik koos iets afwijkends wel net als hun roze ijs als voor gerecht. uiteindelijk kwam er nog een man aan de tafel zitten.

Ik snap niet wat dit nou te betekenen kan hebben?

wat ik een paar nachten geleden gedroomd heb en los van dit staat maar me ook boeit wat het nou zou beteken is;
dat ik ergens aan kwam en dat een vriendin die ik niet helemaal vetrouw 6 gaten in haar rug had en het bloede.
het was in het buitenland waar ik normaal gesproken woon en ik nam haar snel mee naar een clinic maar dat had de dokter geen tijd .?!.
besloot ik de gaten te gaan hechten met gewoon naald en draad en wat bleek het draad was niet lang genoeg.

hoe moet ik zo'n droom nou aan mezelf uit leggen?

alvast bedankt voor uitleg en of tips!