Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Twee dromen

11 jaar geleden

Ik had van de week twee dromen die ik me nog redelijk goed kan herinneren. Misschien dat iemand er iets kan uithalen, ben gewoon nieuwsgierig.

De eerste droom was in een stad met veel zij straatjes en steegjes, het was een stad aan een haven en ik liep daar rond omdat ik iets moest vinden of een bepaald doel bereiken. Er was een bepaald persoon die ik constant tegenkwam en we waren nogal rivalen. Op een gegeven moment was liep ik langs de haven maar het was verdacht stil en leeg, er was helemaal niemand. Daarna kwam ik weer die persoon tegen en rende ik er achteraan in een steegje, ik had het idee dat ik wat moest vragen. Eenmaal in dat steegje werd ik aangevallen door drie mensen, maar die waren heel donker, soort van schimmen dus ze hadden geen gezicht. Op een of andere manier kon ik die schimmen nog verslaan en zocht ik verder naar de ander. Verder kan ik me herinneren dat hij flauwviel en dan die persoon lastig gevallen werd door iedereen en dat ik hem naar een bus had gedragen.
Het gevoel wat ik bij deze persoon was dat ik hem van iets moest beschermen, dat ik de enigste was die het begreep, hoewel we niks van elkaar wilde weten.

De andere droom was een of andere wedstrijd waar ik zelf ook aan meedeelde. We moesten een of ander survival weg afleggen met allemaal obstakels. Er waren telkens mensen die me vertelde dat ik het toch niet kon maar ik was ze toch telkens voor en liet ze achter me. Er was iets met een 'hoax' wat we moesten oplossen? (ben er later achtergekomen dat het iets is van een slecht bedoelde grap ofzo, waarschijnlijk heb ik dat woord ergens onbewust van onthouden) ik rende door tussen allemaal kraampjes door met televisiezenders die zich er helemaal mee bezig hielden en uiteindelijk was ik ergens onder een zeil met meerdere mensen. We liepen één kant of en vanuit een opening kwam allemaal wind binnen maar het keerde terug op het moment dat het bijna de mensen zou raken.

Dat waren mijn dromen, misschien een beetje te uitgebreid, maar er zitten altijd hele verhalen in mijn dromen. Er zit nooit veel logica in.