Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

bommen

13 jaar geleden

halloo,
ik heb een droom gehad wat ik niet snap, ik hoop dat iemand het me kan uitleggen.

Ik woon bij me oma en ik droomde dat ik met haar naar huis liep, ineens ging de luchtalarm af. Ik zei tegen mijn oma in paniek: er is iets gebeurd! Ineens zag ik overal vuurwerk, toen zei ik weer tegen mijn oma die ineens in de buurvrouw veranderd was : Volgens mij is er iets moois gebeurd en is overal vuurwerk,
Ik deed een stap vooruit, en ineens gingen overal bommen af. Ik lag op de grond naast de bosjes, en ik voelde gewoon dat ik bijna dood ging. Ik had het gevoel dat myn oren uitelkaar ging knallen. Ik weet dat ik nog dacht, als mijn oren ontploffen ga ik dood.
en toen schrok ik wakker,

Ik hoop dat iemand mij kan helpen, want ik vindhet nog al een enge droom
alvast bedankt

13 jaar geleden

Hoi nonaa.

Soms probeert het ons duidelijk te maken dat onze buren echt over ons roddelen.

Grootouders treden in de droom vaak op als beschermers en raadgevers, ook als deze in het waakbestaan al lang zijn overleden. Grootouders moeten ons behoeden voor stommiteiten die we dreigen te begaan.


Indien in de droom het luchtalarm of een ander schel alarm klinkt, moeten we in het waakbestaan een trachten na te gaan waarom we zo onrustig zijn. Luchtalarm in de droom is namelijk altijd een oorzaak van innerlijke onrust, behalve dan indien oorlogsherinneringen er de oorzaak van zijn.

De bom is het symbool van schokkende gebeurtenissen, meestal uit het verleden. Ze symboliseren in ieder geval altijd gevaar. Soms roepen ze oorlogsherinneringen uit het verleden op, maar zelfs dan is hun verschijnen nog belangrijk genoeg om niet terzijde te worden geschoven.

Wie in de droom luchtvuurwerk ziet wil in het waakbestaan een hoogte punt bereiken. Daarbij moet het licht van het vuurwerk ons levenspad verlichten.

Misschien kan jeer wat mee, kijk maar.

Groeten H@ns.