Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Gedroomt Over Me Ex

15 jaar geleden

Hay.
Ik heb een half jaar lang een 'gelukkige' relatie gehad met mij ex, tot dat zij uit het niets beeindigde dat zag ik absoluut niet aan komen.
Nog een maand voor de relatie proberen tevechten wat dus niet wederzijds was,
Een tijd terug heb ik over haar gedroomt en hield me er niet echt mee bezig maar het komt af en toe nog steeds naar boven wil graag daarom weten of het meschien iets betekend,
Mijn droom was dus:
Dat ik bij een feest was en dat ik haar tegen kwam met haar huidige partner en vrienden van haar, hun negeerde mij en ik hun, later liep ik weg uit die ruimte om aan iemand mij hulp aan tebieden afwassen ofzo.
Zij kwam die ruimte binnen en begon opeens tegen me tepraten ik reageerde gewoon heel normaal , van het een naar het andere moment was ze all over me , en dat wou ik niet zeker omdat ze al een nieuwe partner heeft, in die droom maakte ik dat ook duidelijk en toen ik dat zei kreeg ik een visioen met daar in een honden halsband die vast geklipt zit aan een riem met daarop Realationship Break.
Een heel niet samenhangde droom, meschien betekend het wel helemaal niets maar hoop toch dat iemand er hier iets van begrijpt

Alvast bedankt

15 jaar geleden

Wat ik denk is dat je jezelf nu echt begint los te maken (los gemaakt hebt) van je ex. Zeker omdat je haar duidelijk afwees in je droom.
De halsband staat er waarschijnlijk voor dat ze je toch nog aan een lijntje had en de woorden 'relationship break' staan waarschijnlijk voor dat je dat lijntje nu hebt doorgeknipt.

groetjes