Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreemde droom

11 jaar geleden

Ik droomde dat ik met een groep mensen verscholen zat in een soort van ondergrondse tunnels. Maar die tunnels bestonden voornamelijk uit magma.
In het begin was het een mooie en veilige plek, het magma leek vriendelijk en was aangenaam warm.
Maar na een tijdje werdt het magma vijandelijk, het werdt heet en ik moest met de groep mensen steeds verder uit de tunnels gaan om niet te sterven.
Terwijl we vluchtten kwamen we langs een muur waar je tussendoor kon kijken. Daar zag ik een man staan, heel mager, gekleed in het zwart.
Het magma was wel vriendelijk voor hem, maar leek onderdanig en bang. Alsof hij het magma bestuurde.
Toen ik naar hem keek werd ik erg bang en ik wilde zo snel mogelijk uit de tunnels.
Eenmaal buiten de tunnels was er een enorme storm gaande. Regen kwam met bakken uit de lucht en het waaide zo hard dat het wel een tornado leek.
De wind zag er ook groen uit om een of andere reden.

Ik zocht een schuilplaats met een jongen uit de groep. de anderen renden over de vlakte alsof het een slagveld was, overal was paniek.
Ineens zag ik dat er een enorme trein langskwam door een kloof. De jongen zei dat we op die trein moesten komen. hij rende ernaartoe en sprong erop.
Ik keek hoe hij dat deed en daarna rende ik in richting van de trein. Maar net op het moment dat ik spring is de trein voorbij.
Ik wordt door de wind meegedragen en land aan de andere kant van de kloof, Ik zie de trein verder rijden, ik kijk achter me in de hoop dat er nog een komt, maar dan is daar een lange witte draak zonder vleugels. De draak ziet er agressief uit en ik besluit te gaan rennen.
Vreemd genoeg lijkt elke stap die ik doe mij vele meters verder te brengen, Ik ben al snel bij de achterkant van de trein. Ik spring en ik word weer met de wind meegedragen Ik land op de trein.


De trein is vanaf dat moment de nieuwe veilige haven. Maar in plaats van het vriendelijke magma, is dit keer de wind vriendelijk.
maar dan begint de wind begint vijandig te worden en ik heb hetzelfde angstige gevoel dat ik had toen ik naar de man in het zwart keek.Deze droom heeft veel indruk op mij gemaakt, vooral omdat de gevoelens zo echt leken. De angst, het veilige gevoel...

Maar wat betekend het allemaal?

3e oog shakra
11 jaar geleden

Hoi

Deze droom heeft waarschijnlijk te maken met een situatie of trauma uit jouw verleden, het zou ook kunnen dat je de dag ervoor
Hebt zitten denken aan een periode in jouw leven waarin je het erg moeilijk hebt gehad.

Waarschijnlijk is de magere jongen in het zwart gekleed het hoofdprobleem van wat de droom je probeert te vertellen.

De tunnels met magma staan voor onderdrukking die jij veracht.

En dat je aan de magma bent ontsnapt staat waarschijnlijk voor
het feit dat je het nog niet verwerkt hebt.

of dat je er nog steeds mee zit en jezelf uit de situatie wilt bevrijden.


Ik zou het natuurlijk ook totaal mis kunnen hebben,
zit je de laatste tijd veel te piekeren over iets dat je maar niet kunt oplossen?

hoop snel van je te horen XXX