Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

3 verschillende dromen achter mekaar haaien, onbekende liefde en nieuwe huis

11 jaar geleden

Hallo
De laatste tijd heb ik erg rare dromen , voor het eerst dat ik ze een voor een goed kan herinneren wat het waren .
gister heb ik weer eens zo'n rare droom gehad hier volgd het droom 1: ik was plotseling op een feest waar ik zwaar verliefd was op een dj , ik ken zijn gezicht hij woont in deselfde stad als mij , maar het is voor mij net een spook (dus ik ken hem vor de rest niet).
aan het einde van die feest zat ik met hem op de trein te wachten samen met mijn dochtertje, hun sprongen in de trein en zeiden dat ik moest opschieten , helaas ging ik nog snel een tas en miste de trein terwijl hij al met me dochtertje erin zaten ,

Ploteseling sloeg mijn droom over dat ik alleen op het strand zat waar een mooie witte huis was, ik wou gaan zwemmen in het mooie
blauwe water toen ik omsingeld was door verschillende haaien die zowat op het zand lagen , ze gingen niet aan de kant en voor dat ik het wist begonnen ik ze te voeren .
opeens kwam er een grote golf aan waarvan ik wist dat ik snel weg moest gaan.

Ik rende naar het huis toe, al het water met die haaienstrommde binnen. Ik rende naar boven en plotseling was er weer een kalmte.
en woonde ik in dat huis die van mijn moeder bleek te zijn , (terwijl hier niet woont maar op bonaire) van het een kwam het andere dat mooie huis aan de strand stond opeens midden in amsterdam.

kan iemand dit uitleggen?