Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verdwaald

13 jaar geleden

Het was 's avonds en ik was op zoek naar mijn school... Toen kwam ik aan bij mijn school maar toch was dat niet de school, het was veel donkerder dan normaal.
Ik stond voor de schoolplein en ik vroeg me af waar mijn school is... daarna zag ik 2 jongetjes spelen 1tje kende ik al en had ik in mijn vorige droom al gezien.
De andere zei eerst tegen mij (ik herinner me het in het engels): 'You have nice blue doll eyes'. Terwijl ik bruine ogen heb :l
ik bleef staren naar niks en toen vroeg hij me: 'Who do you love?'. Ik knielde maar toen kon ik niet in zijn ogen kijken dus ik moest helemaal op de grond zitten om in zijn ogen te kunnen kijken. ik zei: 'My friends'. Maar dat wou ik niet zeggen ik wou zeggen 'mijn familie'.
Daarna zei hij niks en de andere jongetje greinsde. Hij zei: 'Your school is down there'. Maar ik wist niet wat hij daarmee bedoelde en het begon the regenen.
Daarna voelde ik me zo emotioneel... en ik werd wakker met tranen in mijn ogen.

Wilt iemand me vertellen waarom ik telkens die andere jonge tegen kwam en nu weer en ook waarom die kleine zei: You have nice blue eyes. terwijl ik bruine ogen heb.

13 jaar geleden

Mijn indruk ervan is dat je in een fase in je leven bent waarin je veranderd.
Je zei dat je van je vrienden houdt ipv. je familie (wat je wilde zeggen). Je maakt je dus los van je familie en begint je eigen leven te leiden, andere dingen worden belangrijk voor je.
volgens het droomwoordenboek op deze site staan ogen voor verlichting, kennis en intellectuele bewustzijn. Dus ik denk dat de verandering van oogkleur staat voor de verandering van die drie dingen.
Ook school staat voor leren en ontwikkelen. Regen staat voor het verdwijnen/oplossen van problemen, vernieuwing en vruchtbaarheid.
Als je dat zo bedenkt is het logisch dat je emotioneel wakker werd; je bent aan het veranderen/ontwikkelen/leren.

13 jaar geleden

Heel erg bedankt voor je reactie :] ik heb hier veel aan :D