Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Elke dag over hetzelfde onderwerp dromen.

13 jaar geleden

Hallo,
Elke dag heb ik weer dezelfde droom, nouja niet precies dezelfde maar over hetzelfde onderwerp.
het begint altijd dat ik bij engels zat en dan springt ie ineens over naar een droom over water dat ik aan het zwemmen ben of een watersport
aan het beoefenen ben.
zoals gisteren had ik de droom dat ik bij engels zat en dat ik het ineens vreselijk heet had, en vandaag dat we appeltaart aten.
en daarna kwam dan de droom over water en gisteren had ik daar eerst dat ik ging roeien maar dat kon ik niet dus ging ik maar zwemmen
en vandaag ging ik wakeborden en dat kon ik zo goed dat dit wou gaan doen maar dit kon ook niet want dit kostte teveel geld.
en zo is het al een paar weken aan de gang elke dag een droom over engels en water(sport)
weet iemand wat dat betekend?

groetjes, maartje

13 jaar geleden

Hoi Maartje. Zwemmen we in de droom in helder water dat aangenaam van temperatuur is dan staat ons in het waakbestaan succes te wachten dat door eigen inspanning zal worden bereikt. Zwemmen we in de droom in troebel water dan hebben we in het waakbestaan geen doel voor ogen.

Ik denk dat je graag iets wilt maar om de een of andere reden er niet aan toe komt en daarom vraag aan je zelf doe ik wel voldoende mijn best om te berijken wat ik graag wil ?

Zo staat roeien voor zwaar werk wat je te wachten staat wat je met inspannig zelf kan bereiken.

Ekle keer als je iets onderneemd kan het niet of is er niet of gaat het niet door, het is wel zeker dar er op ites gewezen wordt wat je aanpakken moet om te krijgen wat je wil.

Sterkte en groeten H@ns