Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik weet soms wanneer ik droom

Dromer
12 jaar geleden

heey,

Sommige mensen zeggen wel eens dat een droom super echt leek.
Soms heb ik dat ik weet dat ik droom en als ik wil gewoon wakker kan worden.
Dat doe ik dan als ik een nachtmerrie heb, maar is dit wel normaal ? Betekent het iets ??

12 jaar geleden
Beheerder

Ik weeted niet, ik herken het van mezelf, meestal als ik een nachtmerie heb, voel je alles al aan komen en kan je dingen doen die eigenlijk niet horen in de droom. Wat ik je kan vertellen als het je niet lukt om wakker te worden... probeer je droom te verzieken... bv als je aangevallen word door mensen met messen ofzo, ga met ze vechten, maak ze dood, want als je goed bewust ben weet je dat je droomt en weet je ook dat je niet dood kan. Bij mij is het een keer zover gekomen dat ik me helemaal verot liet steken maar dat maakte me niets uit want ik kon toch niet dood omdat ik wist dat het een droom was.

Veel succes

mar
12 jaar geleden

Ik heb het ook 2 x gehad, Heel weird, de eerste keer geloofde ik niet dat ik droomde, alleen ik voelde niks toen ik knijpte (Het werkt dus echt!) de tweede keer schreef ik wat op een briefje, draaide het om, draaide het terug en er stond iets anders. bij de eerste werd ik weggeschoten en toen was de droom afgelopen, bij de tweede liep ik het klaslokaal uit en toen was het afgelopen. Ik had dat toen ik superblij was, misschien heeft dat er iets mee te maken??? Want ik had het nooit eerder, toen opeen 2x en later ook helemaal niet meer.

kniestrekker
12 jaar geleden

Probeer van dat moment gebruik te maken door de droom bij te sturen; uiteindelijk ben jij de baas in je dromen - geef de droom de wending die jij wil - echte virtual reality !