Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ziek

12 jaar geleden

Heeft er iemand een idee wat het wil beteken als je droom over een zwarte pony en een bruin paard die slechte hoeven hebben.
Ik en mijn zus zijn in mijn droom naar de eigenaars gegaan en hebben gezegd dat er iets met de hoeven gedaan moet worden, we werden uitgenodigd in hun huis (hun huis zou mijn lichaam zijn, vindt het vreemd om er in uitgenodigd te worden).

En nog een algemeen vraagje vroeger kwamen er zelden andere mensen in mijn dromen voor en nu bijna altijd...

Alvast bedankt
Zwaluw

12 jaar geleden

Hoi zwaluw.

Zwarte paarden voorspellen onheil maar duiden vooral ook op onze psychische krachten. Een wit paard heeft iets zuivers en een bruin paard heeft te maken met onze materiele betrokkenheid.

Zien we in de droom hoefijzers, of wat daar mee te mken heeft, dan moeten we in het waakbestaan oppassen voor afgunstige mensen die ons mogelijk op het verkeerde pad willen lokken. Het waarschuwt ook nu dat we beter bepaalde mensen en zaken buiten de deur kunnen houden.

Het huis in de droom is het symbool voor ons eigen lichaam, waarbij de openingen de openingen van ons lichaam kunnen vertegenwoordigen. Het is het huis van de ziel, ons eigen ik.

Wat betekend dat voor jou? Ik denk dat je oppassen moet voor iets of voor iemand, die mogelijk misbruik van je zal kunnen maken, lichamelijk of geestelijk, je zegt er in uitgenodigt te worden en dat moet je niet doen, lijkt mij,omdat het een huis van iemand anders is.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

Bron.

DROMEN ENCYCLOPEDIE