Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

een vriend die kaal wordt

5 juli 2009

Ik heb nu 2 verschillende dromen gehad, die over een jongen gaan waar ik vroeger heel goed mee om ging, en ook gevoelens voor had maar tegenwoordig heb ik geen contact meer met hem.(al een paar jaar niet meer)

Eerste droom:
Ik ontmoet die jongen in me droom weer, hij is heel erg veranderd, dik lelijker en kaler geworden, hij heeft nog wel haar, maar een stuk kaler, dit valt me op, maar ik doe er niks mee, ik vind het prima, ik begin met hem te praten en laat zien wat ik allemaal bereikt heb in me leven, ik laat hem mijn restaurant zien die op een heel groot schip zit gevestigd(heb ik in het echt niet), het is een heel mooi en sjiek restaurant,ook is het ontzettend groot met heel veel verdiepingen over de plafonds lopen een soort grote buizen, nadat ik hem een rondleiding heb gegeven gaan we liggen op een soort kussens, en krijg ik weer gevoelens voor hem, hij vertelt me nog steeds dat ik speciaal voor hem ben.

tweede droom
Ik was in een soort kroegje, hier wordt ik aangesproken door een jongen die ik niet ken, alleen in de droom kende hij mij wel, hij vertelt me dat we toch nooit een relatie hadden kunnen krijgen en dat het maar goed is dat het zo is afgelopen, ik ga vervolgens in die droom nadenken en bedenk me dat ik hem helemaal niet ken, maar toch praat ik mee en zeg dat ik het ermee eens ben(ik kan nog helemaal het gezicht van die jongen herrineren, en echt nog nooit eerder in me leven gezien). Vervolgens komt die jongen weer binnenlopen(die ik jaren niet meer heb gezien) ook nu had hij een heel vreemd kapsel, de voorkant van zijn hoofd was kaal en aan de achter kant had hij hele lange steekels met veel gel erin. Ik was onder de indruk van hem en werd sprakeloos, en voelde me ineens heel gelukkig. toen was de droom over..

Iemand enig idee wat dit betekent, heb zelf al beetje zitten zoeken maar kon het toch niet echt plaatsen. Vind het vreemd dat ik 2x in 1 week over die jongen droom terwijl ik hem jaren niet heb gezien gesproken en ook niet over hem heb nagedacht..