Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

terugkerende droom

30 juni 2009

Hallo allemaal,
Zou iemand de droom van mijn vriend kunnen uitleggen?
Hij droomde een terugkerende droom, dat wil zeggen, dat hij in 1 nacht wakker werd van een droom, weer in slaap viel en dezelfde droom ging gewoon verder. Dit gebeurde een paar keer.
Hij droomde het volgende:
Hij had een vriend die een jaar of 10 ouder was dan hij en die ongeneeslijk ziek was. Hij zou spoedig sterven.
Mijn vriend was als een soort buddy voor hem en deed in die laatste fase van zijn leven allerlei leuke dingen met hem, stukje toeren met de auto, terrasje pakken en dat soort dingen.
De vriend is niet een bekende uit het dagelijks leven van hem en in de droom sterft hij ook niet. Ze doen alleen leuke dingen.

4 juli 2009

Dit is een persoonlijke droom wat iets zegt over diegene die hem droomt en alleen diegene kan hier antwoord op geven.
Bijvoorbeeld heeft hij ooit spijt van iets waarvan hij achteraf over dacht dat hij niet genoeg zijn best heeft gedaan of dat het leven niet lekker loopt en dat hij zich op de been wilt houden met positieve toekomstbeelden of dat hij druk maakt over de toekomst.
Dit zijn enkelen voorbeelden in de hoop dat je vriend erachter komt wat die droom zegt.

Dennis PD

Wenheerlen
5 juli 2009

Hoi,

Dood staat vaak voor een overgang, de vriend kan staan voor een stukje karakter / persoonlijkheid van je vriend zelf wat een verandering zal ondergaan.
Omdat hij alleen maar leuke dingen met zijn vriend doet in de droom zou ik zeggen dat je vriend toe is aan ontspanning! Misschien is hij zichzelf over
de kop aan het werken of heeft hij problemen waar hij niet mee vooruit komt (ongeneeslijk ziek). Omdat de vriend nog niet doodgaat zou ik zeggen dat de
transformatie nog bezig is. Ik zou aanraden om de vriend niet te belasten en leuke dingen met hem te gaan doen zodat hij snel en makkelijk weer goed in
zijn vel komt te zitten.

Veel succes ermee,

Groetjes,
Wendy