Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

een droom over een bekende man

17 jaar geleden

In mijn droom gingen mijn moeder ik samen naar een feestje. En ik zag een bekende man komen. ik dacht shit.. hij gaat zeker de hele tijd naar mij staren. toch gedroeg hij zich alsof er niks gebeurd was. hij heeft een kind en vriendin (ook gebeurt het in het echt)
wij gingen iets leuks doen, met briefjes voor de raadsel wisselen, met familie en vrienden. wij gingen zitten, bij een mooie groene plek. ik zag hem een brief schrijven, heel veel lange verhaaltjes op zn brieven schrijven. zn vriendin zat niet naast hem, en volgens mij moest zij iets met haar dochter doen, dus naar ander plek gaan ofzo maar ik wilde het niet weten wat. ik deed het niet mee. ik werd geroepen, ik dacht hallo.. ik deed het niet mee.. de andere vrouw las een beetje mee en vroeg dat ik hem zelf moest lezen. ik had het gevoel dat het zeker van een bekende man moest zijn. zij gaf deze brief aan mij, en ik bedankte haar. veel familie en vreinden wilden het eigenlijk weten wat er in dat brief zat. maar ik ging het niet vertellen, want het is te persoonlijk. ik had echt geen flauwe idee waarom hij dat deed. hij heeft toch zelf een vriendin en dochtert van 4 maanden.
ik las dat er heel veel gevoelens en verhaaltjes in het brief zat. ik keek even naar hem, en hij keek zo verlangend en geheimzinnig naar mij. ik vermijdde onze oogcontact. toen was mijn droom ineens weg.

in het echt gebeurde het ook dat hij de hele tijd naar mij keek/zal kijken wanneer ik op een feestje zal komen of op bezoek bij zn familie. Hij is een familie van mijn vaders vriend

ik begrijp het wel wat dat droom betekent, maar niet allemaal duidelijk.. betekent het dat hij nog steeds naar mij blijft aanstaren of iets zn gevoelens voor mij?