Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vloedgolf

ikke2
17 jaar geleden

Beste lezers en mede dromers.

Vannacht heb ik gedroomt over een vloedgolf de droom was zeer indrukwekkend maar kon er verder geen informatie over vinden.
De droom ging als volgt,
Samen met mijn man was ik in en omgeving zoals ik me het herinner een soort oud dorp.Ik werd wakker( in mijn droom) Het leek net als of dit niet de bedoeling was dat wat er gebeuren ging ik mee zou krijgen.Er kwam een enorme vloedgolf op ons af.Maar het is me nog steeds niet duidelijk of dit nu water of iets anders was.Ik was ook niet bang in de armen van mijn man.Verder was het net zo als of iemand zei " hierna begint alles op nieuw".Toen we werden overspoelt kwam er een soort rust over me heen en ik wist dat het goed was.
Wie kan me hier iets over uitleggen.
Groetjes Ikke

robert
17 jaar geleden

Dat is de reden dat ik deze site bezoek! Ik heb die droom al 3 x gehad deze week! Er staat hier alleen inderdaad niets over.....
Ik zit telkens op een soort eiland, beetje oud en vervallen, met nog aardig veel mensen in een groot gebouw. De eerste droom stond ik nog buiten en moest ik vluchten naar andere gebouwen, maar dat liep volgens mij niet goed af.....de 2de keer vluchtte ik het grote gebouw in waar ik het net over had en kon via het trappenhuis in de liften naar boven vluchten met een paar anderen overlevenden. De derde keer zag ik hem van te voren al aankomen, ik kreeg een flashback in mijn droom, ik wist ook dat ik aan het dromen was en kon nog mensen redden door vloedgolf te schreeuwen.....alleen ging de lift kapot en waren de trappen vernield, dus zat ik klem en moest een uitweg zien te vinden in het donker naar boven toe. Ik moet elke keer vluchten voor de allesvernielende golf.....in mijn droom is het dan ook de ondergang van de wereld, niet alleen het stukje land waar ik me bevind.