Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

nare droom

11 jaar geleden

Hallo,

Ik heb een nare droom gehad, die eigenlijk heel leuk begon. Ik zou met mijn vriendinnen gaan dansen. Op het moment dat ik even naar het toilet moest, was daar in een hoekje (wastafeltje ?) een vreemd blauw wakkerend lichtje. Iets in me zei dat het een soort van demoon was en ik was er bang van, dus ik ging achteruit. Op dat moment dat ik weg wilde gaan kwam het blauwe lichtje eraan en op de één of andere manier slikte ik het in. Ik wilde het uitspugen en werd al proestend en hoestend wakker.
Het klinkt allemaal nogal bizar en ik kan hier niets mee. Heb net even bij de dromen encyclopedie gekeken en het enige wat ik daarin kan vinden is dat ik op mijn hoede moet zijn voor iets. Kan iemand mij misschien iets meer vertellen, want het houdt mij nogal bezig waarom ik zo'n vreemde droom heb.
Alvast bedankt.
Groetjes, Desiree

11 jaar geleden

Hallo Desiree.

Ik denk dat omdat je hoestend en proestend wakker wordt, dat je dit verwerkt hebt in je droom.
Net zoals je droom ook wel het geluid van een wekker verwerkt in zijn verhaallijn.

Vrienden kunnens staan voor delen van jezelf en dansen is een manier om je te uiten.
Je gaat naar het toilet, dus waarschijnlijk wil je iets kwijt.
Vaak is licht positief uit te leggen, maar wat deze licht zou kunnen betekenen weet ik niet. Blauw staat meestal voor rust en verstand. In jouw droom ervaar je het als negatief. je denkt zelfs dat het een demon is. Misschien de "blues"? Demonen staan vaak voor angsten en slechte gewoonten.
En je slikt het per ongeluk in.
Misschien grijpt iets je naar de keel.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Groetjes Wolkje