Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over je zus

Dirk
11 jaar geleden

hallo allemaal,

ik had een hele rare droom vandaag en ik kan niet achter de betekenis komen.
kan iemand mij hierbij helpen ?


het gaat over '' blijkbaar '' mijn zus. het was in de kantine van mijn schoolgebouw en voor de deur stond een tour bus te wachten. Ze zou in het buitenland studeren en dit was haar afscheidsfeest. ik knuffelde heel erg veel met mijn zus en ik wilde niet dat ze wegging. Op het moment dat mijn zus weg ging zat ik op het toilet met mijn broertje te praten( het onderwerp weet ik niet meer ) kortom ik was te laat. ik was aan het rennen naar buiten en de menigte wilde mij er niet door laten. Ik schreeude de naam vban mijn zus '' die ik helaas niet meer weet '' . ik gaf iedereen in mijn weg een paar rake klappen om toch bij die bus te komen en ik had een heel erg verdrietig en leeg gevoel erbij ( alsof je echt iemand verliest ). ik probeerde de deur van de bus nog open te kijgen maar de bus reed gewoon weg . Toen werd ik wakker met dat hele verdrietige en lege gevoel .

best een rare droom toch ? en dat terwijl ik in het echt geen zus heb maar alleen broertjes die tevens allen in mijn droom voorkwamen.
Ik hoor graag of jullie iets weten .

Dankjewel

Dirk

11 jaar geleden

Hallo Dirk

Een onbekende zus zou misschien een deel van je zelf kunnen zijn. Voor mannen zou dit ook de vrouwelijke eigenschappen zijn die hij heeft.
Je droomzus gaat studeren in het buitenland en je voelt het als een groot gemis als ze vertrekt.
Is er misschien een deel van jezelf, die nieuwe dingen wil leren, maar niet lukt. Moet je iets een tijdlang missen of uitstellen?
En vindt je dit erg jammer?

Ik hoop dat je er wat aan hebt
Groetjes Wolkje

Dirk
11 jaar geleden

Hoi Wolkje

Hier heb ik onwijs veel aan :D
alles wat je in je bericht beschreef over het leren en iets doen maar het nu niet kan omdat er teveel dingen in de weg staan klopt helemaal.
ik had even alles op een rijtje gezet en ik ga er maar over nadenken.

Heel erg bedankt voor de reactie .

Groetjes, Dirk

christina
11 jaar geleden

ik droomde over een leeuw,die zo groot was dat het en reuzeleeuw was, echt zooo mooi.Het was een reusachtige mannetjesleeuw.Op het eerste gezicht schrok ik, woow,maar hij Ik zou snel door een gang lopen ,maar merkte op dat die heel lief was en me helemaal niet achterna kwam en ook nog lief tegen me praatte,zoiets van komt goed.
toen liep ik een beetje schemerige kamer in en zag een heks met zo n puntige zwarte hoed op, ze zei niks.weer schrok ik, maar bleek dat ze niks deed.Viel mee dus.Ze stond voor een open haard die uit was of heeel zachties nog aan was.Toen besloot ik maar door eht raam te gaan vliegen en ja heeeerlijk voelde dat,zo zwevend op de wind.Ik voelde me zo sterk en heerlijk vrij.

Vooral de magische leeuw,blijft me bij, zo stralend majestieus en mooi en vriendlijk,lief en het vliegen was ook wauw.

(Waar ik nu in zit,heb gehad.Ik heb veel meegemaakt en ik ben overal moedig doorheen geslagen dankzij t geloof in God in mezelf enz en lieve mensen om me heen.)

Wat betekend deze droom?

Alvast bedankt groetjes Christina

elisabeth
11 jaar geleden

ik droomde vannacht over mn zus.ik schrok,ik zag haar nl van heel blij naar iem die gepakt was en met bloed tegen de muur aangedrukt zat met de benen wijd.Toen kwam de vriend? een negerman aan en die zei wie heeft dr gepakt.Echt heelr aar,hij zei wie heft mn wijfie verneukt.Sorry dat ik t zo zeg, maar ik hoorde dat zo duidelijk in mn droom.
IHet was net een film in kleur, ik stond dr bij en kek dr naar en kon niks doen. Totdat ik besloot te hulp te schieten, ik zou har mee nar de kerk nemen en toen stopte de droom.
ik was hier zo raar van,ook al was ik blij dat ik de meod had haar te gaan helpen, dat ik vnuit de film toch in haar wereld kon komen en haar kon helpen.

er is inderdaad iets emt mn zoiets soortsgelijks gebeurd, maar wel 20 jaar geleden.Niet ecaxt op deze manier maar wel ongeveer t zelfde onderwerp

hoor graag van jullie

elisabeth
11 jaar geleden

ik droomde over drie kraaien.Ik zag ze voor me uit vliegen al zwevend op de wind.ik schrok, want kraaien combineer menigeen emt het kerkhof..toch was het mooi zoals ze zich vooruit op de wind lieten vliegen.

wat betekend dit?

kom ik de volgende ochtend bij mn zus en pakt ze de fiets uit de fietsenstalling en wat zie ik van ahar af vliegen ,ja drie kraaien, al zwevend op de wind,hoe kan dat?

Deze discussie is gesloten.