Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

onaangenaam

12 jaar geleden

Ik ben sinds een tijdje bezig met mijn dromen te bekijken omdat mijn leven een puinhoop was aan het worden, of gewoon uit de hand aan het lopen.
Nu had ik een droom ik heb er zo zelf al mogelijke verklaringen bij kunnen vinden maar ik kan niet onmiddellijk iets in die aard in boeken of op internet vinden en dacht daarom jullie mening te vragen.

Er gebeurd een incident met een zieken wagen, een brancard met een vrouw op die door iemand word geduwd valt om en de persoon die de brancard duwde laat alles achter zoals het ligt.

Ik kom in de droom, stap samen met 2 jongens van mijn leeftijd in een busje/auto. Aan het stuur zit een oudere man die vertrekt. We lijken even te vluchten voor iets.
(ik zit vanachter met de minder spraakzame of beter stille apathische, afwezige persoon, van voor zitten de man en de andere jongen, deze is veel levendiger en enthousiast)
De jongen van voor zegt tegen de man: “Ik heb heb hem gewisseld met de vrouw, zij heeft meer hulp nodig dan hij, het is te hopen dat als ze haar nu nog eens onderzoeken dat ze merken dat er iets mis is met haar.”
(jongen langs mij was de persoon van op de brancard)
(ik heb het gevoel dat de vrouw een deel van mij was of een voor mij bekend persoon)

Ik kus de jongen langs mij, het is geen aangename kus, maar ik doe het toch, hij reageert er niet op, geen emotionele reactie. Ik heb er spijt van.

Mijn gedachten (het stil zitten, niet reageren, lijkt of hij het niet merkt, van de jongen terwijl ik hem kus wijst misschien op het fijt dat ik te opdringerig ben of wil zijn, mensen mijn wil wil opleggen???? Het fijt dat ik hem toch kus hoewel ik het niet aangenaam vindt wijst er misschien op dat ik dingen doe die ik liever niet doe waar ik mij niet goed bij voel...)

Alvast bedankt voor jullie reactie