Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ontvoering

26 mei 2009

hallo, Ik ben william en ik heb vannacht gedroomd. Ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen.

Ik was aan het slapen en toen schrok ik wakker van de donder, ik keek op de klok(t was 4 uur) en viel direct weer in slaap.
Toen begon mijn droom: Ik was in een stad met een grote sleutel in mijn zak en ik wist wat ik moest doen, namelijk iemand redden en ik rende snel, tot ik bij een grote deur aankwam, ik zag het sleutelgat en stopte mijn sleutel erin. de deur ging open en t was een lift. de lift ging omlaag, ik kwam in een soort gang. en ik rende door en kwam in nog een lift waar ik mijn sleutel voor moest gebruiken. en ik ging weer omlaag dit herhaalde zich nog 2 of 3 keer meer. toen kwam ik in een kamer en ik liep door en zag aan mijn rechterkant een bed met een soort gevangenisdeur ervoor en daarachter lag een vrouw die was ontvoerd, toen was t even wazig en wist ik niet wat er aan de hand was. en ineens was de gevangenisdeur weg en zag ik de vrouw naakt en gestrekt op een bed liggen. Ik tilde haar op en ze voelde heel verstijfd aan, en ze was ook helemaal bleek, wat ze ervoor niet was, toen ik binnenkwam had ze een normale huidskleur. toen stond ze en ik duwde haar richting de uitgang (op die verdieping was ineens een uitgang) toen werd ik ineens haar, dus ineens werd ik geduwd, ik werd geduwd door 2 automatische schuifdeuren heen (die zelfde als bij de supermarkt). ineens was ik weer mezelf of in ieder geval de man die haar aan t redden was.
ik stond weer in de kamer en ineens zag ik een andere man, en ik nam aan dat dat de ontvoerder was, dus ik begon met hem te boksen, ik weet niet waarom boksen maar ik heb de dag ervoor lang een boksspel gespeelt wat ik helemaal geweldig vindt(niet alleen het spelen van het spel maar het boksen zelf. ik zag nu mezelf vechten met hem, precies hetzelfde hoe je het in het spel ziet. ik weet het niet zeker maar volgens mij had ik gewonnen, en daarna werd ik wakker.

P.s dit moet ik even kwijt: tijdens het typen van de droom heb ik de hele tijd een raar gevoel over mijn lichaam met kippenvel enzo.

Ik moet ook zeggen dat ik in het dagelijks leven niks doe, ik ga niet op voor mijn examen, volgend jaar ga ik mbo doen. ik sport niet en ik werk niet meer.

groetjes william



1 keer bewerkt. De laatste keer was 26 mei 2009 door WIlliam.