Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Theater

13 jaar geleden

goedendag,

Ik heb zojuist een droom gehad gisternacht en ik wil graag meer uitleg: heel de tijd zegt via jullie site dat ik persoonlijk aan het veranderen ben of ego :P en vanalles dus ik wil graag uitleg verder.

Mijn droom begon: Ik stond in een theater boven alle mensen (het ziet eruit als zeg maar zown hoek waar alle koninklijke families zitten). maar we stonden daar dus op ik met mijn toneel groep (die waren bekende mensen, want die zitten ook bij mij op toneel) en we moesten dus een toneelstuk opvoeren,
alle mensen onder dat verhoogd stuk kwamen binnen, raar was.. er waren 2 roltrappen en ik keek naar de linkse roltrap en daar gingen mensen mee naar beneden, en 2 mensen die ervan af gingen struikelden(vielen) op die roltrap. En ik moest daar keihard om lachen in die droom.
even later moest ik op en het ging goed (het toneel spel).
volgende dag gingen we weer oefenen voor het toneelstuk, het was woestijn zanderig, en de ruimte was open, het leek net of we in iraakse huisjes bezig waren, het was ook heel zonnig, en het huisje (kamer) was wittig. en ik deed oefenen met mn toneelleraar.
toen ging ik naar buiten want ik moest even iemand achterna want die was nog nodig.
dat stuk met achterna gaan ging zo: Ik rende kriskras naar beneden, ik ontweek hekken die er stonden in de woestijnzand, ik sprong eroverheen en alles, heel snel, en voor me zag ik het gebouw van het theater.

dat was mn droom :P
PS: Ikzelf heb over 2 weken ook een stuk dat ik moet opvoeren (voor het eerst toneel) dus ik ben nu ook al kei zenuwachtig en ben bang dat ik afga, heb ook last van faalangst en plankenkoorts.. echt geen pretje maarja.. dat is mn eerste keer dat ik in theater moet spelen..

Ikzelf vergeet ook alle teksten en moet ze over 2 weken kennen. Ik zit ook sinds een halve week aan Wellbrutin (antidepressivum, ook voor ADHD) en ik gebruik het voor de ADD (de verlegen, concentratieprobleem versie)

Lang stuk tekst :P
Maar ik hoop dat je me kan helpen


Met vriendelijke groet,

Denise van meel

13 jaar geleden

Nog iets, het was het toneelstuk in mijn droom die ik ook over 2 weken moet opvoeren