Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mentor die mij steeds begeleid

13 jaar geleden

hoi mensen.

de laatste paar weken droom ik mijn mentor steeds. en telkens weer als ik wakker wordt zie ik de droom helder voor mijn geest. ik denk dat het allemaal thelepatische dromen zijn.

waar ik mijn mentor steeds tegenkom is school. hij geeft mij geen les of zo, we praten alleen met elkaar.

ik zal hier een voorbeeld geven van een droom:
er was een soort van schoolfeest in die school. mijn moeder ging met mij mee. na een paar minuten al wou ze weggaan en trok aan mijn arm. op dat moment zag ik mijn mentor. hij wilde naar mij toe komen en ik naar hem. ik kon niet, omdat mijn moeder mij stevig vast had aan mijn arm. mijn mentor kon ook niet, omdat er teveel mensen om hem heen waren. ik zal die blik nooit vergeten. ik las in zijn ogen dat hij niet wilde dat ik wegging. ik kan die blik niet beschrijven. dit gebeurde buiten het schoolgebouw. ik zag een binnengarage waar mijn moeder mij naartoe trok.

bij mijn 2e droom was ik met de klas en de mentor in een gymzaal. iedereen kreeg de opdracht van hem om te liggen op de rug en te ontspannen. ik ging als laatste liggen om oogcontact te hebben met hem. en daarna werd ik wakker nadat ik op mijn rug ging liggen.

bij de 3e droomwas ik alweer op die school. dit keer zei hij tegen leerlingen die niet van die school kwam, om een schrift bij te pakken. ze kregen de opdracht om te gaan schrijven, maar wat weet ik niet. het was wel belangrijk en hij had die taak op zich genomen die leerlingen te begeleiden.


in al mijn dromen waar mijn mentor in voorkomt, er gebeurt niks intiems, zoals knuffelen enz. het is alleen heel intiem op geestelijke vlak, zoals we altijd hebben. en dit keer bedoel ik de dromen niet, maar gewoon in het echte leven. is hier sprake van een heel sterke geestelijke band? de dromen waar mijn mentor in voorkomt zie ik altijd helder voor de geest nadat ik wakker ben. kan iemand mij misschien iet meer hierover vertellen?