Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Tornado ?

11 jaar geleden

Ik hoop dat iemand mij uit zou kunnen leggen wat mijn dromen betekenen omdat ik zelf het gevoel heb dat ik er wat mee moet...

Ik liep met een vrouw .. In het buitenland volgens mij tussen duinen en we zochten naar bloemen. we zochten een blauwe ..... bloem. En ik zag een soort gelijke bloem staan op een zand grond. Tussen een paar bosjes in.. Zij zei dat het niet de juiste was, en we zochten verder. Ik weet het niet zeker meer maar volgens mij pakte ik toch die bloem en stopte hem in een grote oude bruine tas van mij.

Ineens was ik bij mij in de buurt. Ik liep met me zusje en we gingen iets eten. (weet niet meer wat) maar we moesten weer snel naar binnen want er kwam een tornado aan die alles meenam. Het werd donker.. En ik begon te rennen naar mijn huis en zei tegen me zusje dat ze dat ook moest doen. Maar ze dacht er nonchelant over en liep relaxed naar huis. ik rende door de tuin.. opende de schuifpui en stond voor het raam te wachten tot me zusje kwam. Ze was net op tijd binnen.

Mijn oma zat ook in de woonkamer. terwijl zei al 4 jaar geleden is overleden.

Dit is 1 droom... deze droom heb ik vorige week gehad:

Ik was bij mijn opa in huis. en hij had een vriend. een rijke zakenman. Die rijkezakenman adviseerde mijn opa al zijn geld op slot te doen. En dat deed hij dan ook. Alles was achter slot en grendel. 's avonds pakte ik stiekem die auto van de vriend van mijn opa. De auto was 2 ton waard. en hij was zwart.Voor de rest weet ik niet wat voor auto het was. Ik ree met de auto. op een gegeven moment zette ik de auto bij mij in de buurt stil en liep weg. toen ik terug kwam zaten er jongens in die ik ken die probeerde de auto te stelen. Ik werd boos en riep: ERUIT NU ERUIT. Ze keken me aan en zeiden heel rustig en lacherig: dit is niet jou auto haha ik zei : van wat zijn deze sleutels dan? ze waren verbaasd maar gingen wel de auto uit.

Ik draaide me daarna weer om en me auto werd toen gestolen. Ik zag ze wegrijden. Ik rende er nog achteraan maar het hield niet. Ik wist dat ze op een weg reden die in circels rijd. Dus ik rende naar een plaats waar ze langs moesten komen. Ineens stond ik in een bioscoop! en zag ik verschillende auto's op me af komen. Ik sprong voor 1 auto. zodat 'mijn" auto die ze gestolen hadden ook ergens stil stond daar achter.

En toen werd ik wakker.

Daarnaast weer... Mijn opa is ook al 3 jaar geleden overleden.

Ik hoop dat iemand me uitleg kan geven?
Alvast bedankt !

Groetjes,