Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Weg kwijt

maro
17 mei 2009

Hallo,
ik heb gedroomt dat ik de weg kwijt was of verkerde bus halte uitgestapt ben, ik ben tun gaan opzoek naar station om trug te gaan ma ik heb alleen via de bosen en bomen een huis gezien die best groot was en die op station lijk, maar toch ik wist niet hoe ik heen kon gaan, dus ik ging gewoon op zoek. onder weg zach ik een jongen op skeelers en ik vroeg hem hoe ik trug na mijn stad kon en waar station was en hij vertelde dat ze geen station hadden ma wel bussen die heen rijden en hij vertelde ook dat hij met zijn vader net trug was van mijn stad waar ik woon, maar hij wist nie welke bus nummer heen rijd enzo.
dus ik ben gaan huilen omdat ik niet meer trug kon. en tun heb ik op eens me zelf op een lange rechte straat of weg gezien waar een bus heel snel langs rijd en ik kon niet er in stappen. ik ben dat weg verder gaan lopen tot het eind en heb een jongen gezien die ik ken via mijn vrindin hij is broerje van haar vriend. hij heeft mij niet gezien en ik kon ook niet achter hem gaan hij ging snel de weg over steken en hij werkte volgens mij tun.want iemand liep achter hem aan alsof de baas was van hem ma lijk wel op mijn vriend ik kon zijn gezicht van voren niet zien. tun ik die jongen zach was ik heel bij en ik wist meteen dat ik al thuis was.

dat was mijn droom ik zow graag een uitleg van iemand willen...
alvast bedankt

17 mei 2009

Beste Maro,
Deze droom verteld mij dat je onzeker bent en bang bent de controle te verliezen over je leven maar dat uiteindelijk alles toch goed komt.