Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

moeder

13 jaar geleden

Onlangs is mijn lieve moeder overleden. Nu komt zij voor in mijn dromen, die soms redelijke verklaarbaar zijn, maar soms ook voor mij totaal niet te begrijpen zijn.
1e: mijn overleden moeder ligt in de kist opgebaard. Zij wordt ovrgeplaatst naar een andere kist, een aantal keren. De kist wordt steeds slechter van kwaliteit. Ik wordt boor en roep dat dit niet kan. Dan wordt zij weer overgedragen naar de 1e, de 'beste' kist.

2e: Er lopen 2 lieve witte golden retrievers rond in mijn droom. Ook een klein lief herderpuppy, wit met zwart en bruin gekleurd.
pup is angstig en laat zich niet zomaar aaien. Op een gegeven moment komt ie toch naar me toe. Ik kan hem aaien, maar opeens schiet hij toch weg. Op dat moment hou ik zijn voorpootje in mijn hand, hij zit als het ware met de nageltje aan mijn hand vast. Ik schus het pootje van mijn hand, al gruwelend, en maak me veel zorgen om het drie-potige pupje.

3e: Alweer over een hond. Een middelgrote lichtbruine, gekruld, dit keer. Hij is verre van lief en zit me achterna. Ik ben bang, ren, hij rent achter mij aan. Ik Roep om hulp, hij krijgt me niet te pakken. Mijn moeder hangt buiten de was op en de hond valt haar aan. Hij bijt haar in haar (dikke?) buik. Dan schrik ik wakker.

Het dromen kost veel energie, ik ben niet uitgerust als ik opsta. Waarschijnlijk duren ze maar kort, maar zijn wel zeer intensief.