Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

twee vreemde dromen, hoe kom ik bij een gijzeling en oude huizen?

13 jaar geleden

Hoi
Ik ben Benji en heb twee dromen waar ik maar niet uitkom.

1e droom: ik droomde van een man die ik al heel lang ken we stonden samen boven aan een grote brede witte trap. ik verliefd op hem en hij huilde dat ik moest gaan en zei me dat ie vreselijk veel van me hield. Onderaan de trap stond mijn man te roepen dat ik op moest schieten omdat we anders onze vlucht zouden missen. Ik vond dit maar raar maar zou graag weten wat dat te betekenen had. Inmiddels lig ik in scheiding, niet door die vriend laten we dat even voorop stellen.

2e Droom die telkesn terug komt is het volgende:

Ik droom dat ik in een heel oud huis ben, mijn moeder en zus zijn daar ook en plotseling worden mijn moeder en zus gegijzeld door 2 of 3 personen die ik niet kan zien. Ik kan vluchten maar zij niet. Ik vlucht door de achterdeur naar buiten en kom in een klein verwilderd bos via de achteringang bij de buren terecht. Lieve oudere mensen al die me vertellen dat zij niks kunnen doen en ik krijg daar een piepklein kamertje waar ik bij mijn ,moeder en zus achter het huis kan kijken. Ik mag alleen naar buiten als de kust veilig is en het huis is omgeven met veel oude schuren en een witte muur. Het plaatsje waar ik zit is heel erg klein maar wel gezellig. Ook de keuken is heel klein en ouderwets.

Mijn moeder is vorig jaar overleden en mijn zus heeft alles moeten regelen

Wie helpt me?1 keer bewerkt. De laatste keer was 13 jaar geleden door benji.

13 jaar geleden
Beheerder

beste Benji,

Over droom 2 kon ik toch het meeste vertellen,

Aangezien je moeder en je zus gegijzelt werden door mensen die jij niet kon zijn, denk ik dat het er op wijst dat je misschien nogal met dingen bezighoud, die je eigenlijk niet bezig horen te houden. Misschien bemoei je je met dingen waarmee je je niet moet bemoeien. Of probeer je dingen aan te pakken die helemaal niet van belang zijn voor jou.

En over droom 1 heb ik vermoedens. Ik denk dat dat erop wijst dat je niet naar mensen moet luisteren die dingen willen doen, waardoor je eigen kwaliteiten minder worden.

Ik bedoel, als je naar iemand zou luisteren, die tegenstrijdige dingen op het gebied van je kwaliteiten wil doen, zou je eens nee moeten zeggen, want je loopt er op achteruit.

Ik hoop dat ik het goed heb, zo niet vertel het me dan ff. Denk er maar even over na als je wilt en wees eerlijk tegen je zelf.

Met vriendelijke groet feneaux;)

13 jaar geleden

Heey hallo
bedankt voor de uitleg. Bij mijn weten bemoei ik me nergens mee waar ik me niet mee hoor te bemeoien dus dat begrijp ik even niet. Het klopt wel dat er heel veel door me heengaat de laatste tijd. Zelf had ik het gevoel over die droom dat ik ze beiden wilde helpen maar doordat ik jarenlang geen contact met ze heb gehad dat niet kon.En heb er eens over nagedacht maar kan echt niets vinden waar ik me mee bemoei, probeer me juist vaak wat afstandelijk op te stellen als mensen ergens mee zitten, ben van mening dat wanneer ze mijn mening willen horen dat ze er dan zelf wel om vragen of mijn bemoeienissen willen.
hoop dat ik zo voldoende hebt verteld en dat je ook over mijn antwoord tevreden kunt zijn.

13 jaar geleden
Beheerder

ja natuurlijk, mmeestal kan je dingen vanaf 2 kanten bekijken, en ik denk dat dit dat ok de juiste kant is, die je me hebt verteld, ik denk dat dat juist goed is, dat je dat doet.

Het eerste waar ik mee aankwam, was het eerste wat er in em op kwam, maar ikd enk, aangezien je uitleg, dat dit ook werkelijk de juiste verklaring is.


Mvg, feneaux

menno7777
12 jaar geleden

ik had een beeld :

ik zag een ronde witte kasteel trap naar boven bezaaid met witte rozen blaadjes.