Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een bestaande plek

Hanne
17 jaar geleden

Hallo,
ik had een keer gedroomd dat ik door een lange, aflopende straat liep, waar een rij huizen stond. Er reed een brommertje langs. Ik belde bij alle huizen aan, zonder reden. Maar nu komt het rare: ik had vandaag op Google gezocht naar een klein dorpje, want ik ging een verhaal schrijven, en daar had ik een dorpje voor nodig. Ik kon er niet snel één bedenken, dus ik typte wat in bij Google. Alleen toen zag ik dus een plaatje van een aflopende straat met een rij huizen ernaast. Er reed zelfs een brommer! Als je bij Google Afbeeldingen 'Wanlockhead' intypt, is het vierde plaatje degene waar ik het over heb. Het dorpje ligt in Schotland, waar ik nog nooit geweest ben, maar wel héél graag een keer heen wil.
Heeft iemand een verklaring...??

Groetjes,
Hanne

danny
17 jaar geleden

Hallo Hanne!

Zo dat is inderdaad een hele speciale droom, heb je zelf mischien vaker voorspellende dromen gehad? Wat ik bedoel is dat je in de gate moet houden dat je zowiezo spirituele dromen hebt.
Deze droom wil zeggen dat dit wat je gezien hebt in je droom (en daarna op google) jij blijkbaar geleeft hebt op die bewuste plaats in je vorig leven.
Mischien is het verstandig om er inderdaad naar toe te gaan ik denk dat er een soort afronding zal plaats vinden in jezelf en ook met dingen uit je vorig verleden, en natuurlijk voor nu het heden!
Laat de dingen komen zoals ze komen en wees niet bang voor je spirituele ontwikkeling!

Heeeel veeeel gods zegen!

Groetjes en en grote knuffel Danny Angenent vanuit Nijmegen.