Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vliegveld

anjali
17 jaar geleden

Vannacht/ochtend heb ik zo een enge droom gehad. Ik werd er overstuur van wakker. Alles was heel vaag in mijn droom. Nu ik er zelfs over nadenk heb ik zwart wit gedroomd. Ik ben op zoek naar iemand die mij kan vertellen wat mijn droom betekend.
Ik zag dat ik en mijn familie ergens op een buitenlands vliegveld zaten. De sfeer was grimmig, we moesten door een klein kamertje lopend naar de vliegtuig. Men had ons van te voren al gewaarschuwd dat het airportpersoneel uiterts allert was en om het minste geringste mensen dood konden schieten. Ik zag dat ik met mijn neefje in de rij stond en iets verder op mijn vader met nog wat familieleden. We gingen door een deur naar buiten en moesten richting de vliegtuigen lopen. Opeens realiseerde ik mij dat mijn oma en moeder er niet waren. Ergens diep van binnen wist ik dat het niet goed zat. Dit wist mijn vader ook, welke ik plotsling in de verte achter mij zag. Opeens hoorde ik hem vragen waarom er kogelgaten in de deur zaten. Daarop pakte het vliegveld personeel een soort van ME-mannetje zijn geweer en schoot mijn vader twee keer in zijn rug van achteren. Daarna ik keer in zijn hoofd van dichtbij. Het enige wat ik kon doen was gillen een lange harde gil, ik zag precies hoe mijn vader door zijn knieen zakte en naar mij keek met een glimlach op zijn gezicht waarvan ik moest denken dat dat zijn afscheid was.

Ik schrok wakker en nog steeds moet ik bij komen van een verdrietig gevoel diep binnen mij. Is er iemand die mij kan vertellen wat dit nou inhoudt??
groetjes an