Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over dood

Veronique
11 augustus 2007

Hallo,

Ik heb vannacht een droom gehad die mij zo bezig houd, dat ik graag zou willen weten wat het betekent. De droom was zeer intens.

Mijn vader was gestorven in mijn droom. Maar de vader in mijn droom is niet mijn vader in het echt en helemaal het tegenovergestelde. De man in mijn droom was een zeer zachte, liefhebbende man. Waar ik een zeer hechte band mee had. Ik had veel verdriet om hem. En huilde de hele tijd. Ik was ontroostbaar. Mijn broer en zus in mijn droom waren zijn kleren aan het verbranden. Ze waren echt al zijn kleren aan het verbranden. Ik stortte in omdat ik alleen zijn trui wilde hebben om het gevoel te hebben dat hij nog dicht bij me was. Maar die was dus ook verbrand. Ik voelde pijn in mijn hart hierdoor. Op dit moment werd ik wakker. Maar de droom houdt mij nu de hele tijd bezig.

Nog wat dingen van de droom, mijn familie was van adel en ik eerst op een feest ter ere van mijn vader en daarna in een boomhut. Daar zocht ik naar de trui, maar zag vanuit daar dat mijn broer en zus de kleren aan het verbranden waren.