Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom over mijn vader

anneke
8 april 2007

mijn vader is op 6 okt 2006 overlenden maar heb nu al twee keer gedroomt de laaste keer is van nacht geweest de eerste paas dag.
ik was met me kinderen ergens in huis op de boven verdieping we zouden weg gaan toen er in een werdt geklopt aan het raam en zag me vader om hoog zweefen .
mijn kinderen vroegen wie is dat mijn vader had altijd een bril op maar in mijn droom niet .
ik zag gelijk dat mijn vader was hij had een krant of een boek in zijn hand ik zou wel willen weten wat dat betekent moet ik de krant in de gaten houden of een bepaalde boek gaan lezen/
wie weet daar een antwoordt op.
wat ik ook nog even kwijt wil is dat ik mijn vader zag liep ik naar hem toe om hem een knuffel te geven maar was in eens wakker .
ik wist dat ik aan het dromen was.
hoop dat iemand me kan helpen met een uit leg groetjes anneke

molly
9 april 2007

hoi anneke

ik denk dat je in je leven veel geleerd hebt van je vader .een krant kan staan voor informatie die je nodig hebt om dingen in je leven te begrijpen , een boek naar het streven naar kennis ,en leren van ervaringen van een ander. als ik dit samenvoeg geloof ik dat je vader je iets duidelijk wil maken namelijk dat hij je, door op deze wijze in je droom te verschijnen je wil geruststellen en je wil laten weten dat je op de goede weg zit. vertrouw op jezelf op je eigen kunnen. ,hij laat je weten dat hij ook het volste vertrouwen in je heeft.
dit is echt een hele mooie positieve droom.

groetjes molly

anneke
10 april 2007

bedankt molly voor je uit leg .
mijn vader is een half jaar geleden over leden en mis hem heel erg.
ben blij dat mijn vader in mijn droomen voor komt
.en geeft me troost dat ik hem via mijn droomen kan zien.
heel erg bedankt groetjes anneke