Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wat betekent mijn droom over mijn ex?

23 april 2009

hallo,
Ik heb 2 jaar een emotionele relatie gehad met mijn ex.
Het was een moeilijke relatie, Mijn ex was heel gesloten wat betreft gevoelens. Van de buitenkant lijkt het net alsof hij nergens om geeft, maar van binnen is hij heel gevoelig. Hierdoor kon ik hem altijd heel moeilijk doorgronden.
Ik weet dat mijn ex, jaren niet gelukkig was omdat hij moeite had om zijn gevoelens te uiten.
Ik heb inmiddels een andere vriend, maar ik heb nog steeds last van terugkerende dromen.
We zijn uit elkaar gegaan, omdat ik niet meer kon omgaan met zijn gevoelens. Inmiddels praat mijn ex al een jaar niet meer tegen mij. Ik weet niet waarom, maar vind dit erg vervelend.
ik droom nog wel over mijn ex en dan droom ik dat hij voor mijn neus staat en dan zie ik in zijn ogen dat hij verdriet heeft.
Het rare is, dat ik zijn verdriet dan ook echt voel. In de droom voel ik zijn verdriet. In de droom wil ik hem helpen en troost ik hem.
Ik schrik dan wakker en word er heel erg emotioneel van. Ook ben ik op dat momen heel erg emotioneel en moet ik de hele dag aan hem denken,
Het maakt mij helemaal van slag, zeker omdat ik al een andere relatie heb.
Weet iemand aub wat dit betekent? Ze zeggen wel, dat het bestaat dat ik misschien zijn gevoelens kan voelen, dat hij nie tgelukkig is en dat ik dit voel.
of heeft iemand anders een andere optie?

Wie zou mij aub willen helpen????

groetjes Anno



1 keer bewerkt. De laatste keer was 23 april 2009 door anno.

Carlos
24 april 2009

Het kan zijn dat je een paranormale gave hebt.
Optie 1:
Jij en je Ex zijn één geworden. Dat kom dat jij open staat en hij is gesloten. Jullie zijn verbonden met elkaar en jullie moeten deze problemen uit praten, anders zal je zijn gevoelens blijven voelen tot zijn dood. Hij zit iets dwars met hem dat hij niet wil vertellen of hij jou wil beschermen met iets.
Het kan ook dat hij geen contact wil met jou. Geef hem ook de tijd en ruimte.
Optie 2:
Het kan zijn dat je een gave hebt die ontwikkeld wordt. Je vraag is waarom voel je voor je ex. Dat is omdat je contacten had met hem toen. Jij proberden hem te helpen en je gedachten open stond. Zonder bewust neem je geest contact met hem op. Klik raar is waar. Als ik denk wat ik denk dat het is, moet je aan yoga doen of zelf ontspanning doen dan word je sterk en kan je zelf beheersen. Van je emotie en van anderen.

24 april 2009

hoiii
Super bedankt voor je reactie,
Ik denk dat je gelijk hebt. Ik had alleen een vraag aan je...
JIj vertelt dat hij geen contact met mij wilt..... Waar basseer je dat op? op het feit, dat ik vertel dat hij al een jaar niet meer tegen mij praat? Of kan je dat ook uit de droom halen?

groetjes

24 april 2009
Beheerder

Anno ik heb ook wat voor je, een bevestiging, je hebt een paranormale gave! dat het iedereen namelijk, alleen als het er tijd voor is merk je er wat van!

groetjes feneaux,

laat alles maar op je af komen, als je iets nieuws leert op het gebied van spiritualiteit, ben je er klaar voor als je er zelf mee begint of niet, alles heeft een betekenis, en het leven word slechts bepaald door het hiernamaals

PHILIP
25 mei 2009

Het kan ook zijn dat hij niet met je praat omdat hij nog van je houdt, en vindt hij het moeilijk om met jou te praten nu jij een ander hebt. Misschien is hij wel verdrietig dat hij jou kwijt is en je terug wil en daarom zie je hem in je dromen. Wel speciaal dit ,moet ik toegeven.

deavy
10 juni 2009

hallo
ik had laatst een droom over me moeder gedroomd
dat ze iets aan haar been had waardoor ze dood zou gaan
maar de dag daarvoor had ik ook ruzie met haar en toen zei ik tegen
haar val dood ik had er zo zo zo erg veeel veeell spijt van dus ik droomde dat
toen werd ik wakker met tranen in me ogen en huilend
ik ging kijken of alles goed met haar ging gelukkig van wel
maar die avond om 4/5uur in de morgen durfde ik niet meer teslapen
maar ik zit er nog steeds mee... kunnen jullie me het betekenis ervan zeggen
Dankjewel. Groetjes x - deavy riélla jaylí.

Catalina
13 juni 2009

Hallo
Zo droom ik ook regelmatig over mijn ex! We hadden enkele jaren geleden ook een passionele relatie en die ten einde kwam doordat ik onverwachts mijn ontslag had gekregen. Hij had toen beslist dat we beter uitelkaar gingen omdat hij niet zeker wist of hij het aankon een relatie op afstand ( We werkten toen samen op een schip). Het kwam voor mij heel hard aan om dat ik dit niet zag aankomen. Wij zijn als vrienden uitelkaar gegaan, maar daar is later toch nog wat ruzie ontstaan. Omdat ik te weten kwam dat hij gelogen had tegen me en een relatie is begonnen met een goede vriendin van ons. Nu zijn we al enkele jaren verder en we hebben helemaal geen kontakt met elkaar, toch kom ik op de meest gekken manieren te weten hoe het met hem gaat. Zo weet ik dat ze ondertussen al een kindje samen hebben. Regelmatig droom ik van hem en als ik wakker wordt ben ik helemaal in de war. Hij is altijd aanwezig in mijn dromen en toch ook weer niet. Hij is moeilijk bereikbaar en toch is hij steeds daar. Soms zoek ik naar hem en laat hij me begrijpen dat hij iets wil duidelijk maken. Zo ontvang ik in mijn dromen berichtjes of brieven die ik dan op 1 of andere manier niet goed kan lezen. Ik heb zo het gevoel dat het net lijkt of dat het niet goed afgesloten is dit hoofdstuk tussen ons. Zeer frustrerend allemaal.

Wie kan mij aub helpen.

Groetjes, Cati

jenny
1 augustus 2009

Hallo,
Na 2,5 jaar mijn eerste vriendje en serieuze relatie te hebben gehad doordat mjin exvriendje het uit heeft gemaakt. Ik wist bijna zeker dat hij vreemd was gegaan en mijn leventje best overhoop lag in mijn eigen privesituatie en dat hij dat niet aankon. Hij maakte het uit en ik kon het hoe dan ook niet afsluiten. Nu later denk ik nog steeds dat het door mijn problemen kwam en hij die niet aan kon...
Nu 7 jaar later, heb ik een nieuwe relatie gekregen (en hij in tussen ook van 2 jaar en woont samen). Mijn relatie die nu nog steeds na 5 jaar (ongelooflijk maar waar) stand houdt. Maar tja, ondanks mijn nieuwe relatie zit hij (mijn ex) nog steeds in mijn systeem.
Ik droom en denk nog steeds na 7 jaar dag en nacht aan hem, kan hem nog steeds niet los laten. Durf hierover niet met anderen en zelfs niet met mijn huidige vriend over te praten. Bang dat ik hem kwets en in onzekerheid terechtkom. Maar voor mijn gevoel kan dit niet langer niet tegenover mezelf en vooral niet tegenover mijn huidige vriend. En het vreet energie...
Had eerst een paar jaar lang geen contact met hem, later via mail de gewone dingen hoe het gaat enzo... Laatst zat ik met hem op hyves en vertelde hij volgend jaar met zijn vriendin wil gaan trouwen, ik schrok en dacht nu al jullie hebben pas kort en wonen net samen. Tegelijkertijd schrok ik van mezelf en ontdekte dat ik het helemaal niet leuk vind en niet wil. Maar ja hij heeft het met mij toen dertijd uit gemaakt en is zelfs met bijna volle zekerheid te zeggen vreemdgeweest. Denk nog steeds terug aan onze mooie momenten, merk nu zelfs dat ik er tranen van in mijn ogen krijg, zo mooi waren ze.
Tijdens mijn huidige relatie gingen en gaan er nog steeds een aantal dingen mis, werk zit nog steeds niet mee, relatie door geldschulden kunnen we niet echt optimaal van genieten, enz.... Heb ooit eens gebeden en gevraagd of mijn gebeden gehoord zouden worden als ik bij de verkeerde jongen zat en dus terug moet naar mijn ex. Omdat ik altijd maar door ga en het beste ervan probeer te maken maar jij tijdens veel tegenslagen is uit mijn levenservaring bebleken dat het uiteindelijk op niets uitloopt en verloren tijd is.......Kan iemand mij raad geven, alsjeblieft?

Guido
17 september 2009

Hoi ik heb vroeger een droom gehad waarin mn ex zei, als iemand met een fel rood gezicht naar me toe kwam en vertelde dat het nooit meer zou goed komen en inderdaad het is nooit meer goed gekomen nu mijn volgende vrouw waar het net mee gedaan is sinds 3maanden heb ik gelijkmatig de zelfde fouten mee gemaakt in de relatie.
Nu moet ik wel toegeven dat ik deze vrouw nog zielsveel graag zie en probeer haar min of meer te ontlopen om haar geluk met haar nieuwe vriend niet te belemmeren.
Ik weet wel dat ik in deze relatie die ik met haar heb gehad het moeilijk heb om af te sluiten vanwege de manier van zaken hoe die gelopen zijn en kan er toch nog voor een lange zo niet waar de rest van mn leven geen vrede mee kunnen nemen!
Nu krijg ik wel dromen door maar heriner me de dag erna niks meer van!
Ik weet wel dat zij via gsm of mail op een of ander manier probeert te kontakteren en telkens me wijs maakt dat ze nog veel aan me moet denken en dat ze me zelfs wil spreken nu ik weet niet wat ik hier van moet vinden liegt ze of is het mogelijk dat zij misch dromen door krijgt!
Zodat dit misch voor haar toch ook niet afgesloten is ik weet het niet goed meer groetjes

30 september 2009

ik had een lieve vriend .deed alles voor mij we hielden van mekaar totdat ik ging dromen dat hij weer bij zijn ex vriendin was .
fij is nu met haar en verloofd maar nu droom ik dat hij weer bij me was gekomen .
wat betekent het

lindapinda
23 januari 2010

Goedemiddag

Ik droom 9 van de tien over me ex. We hebben ook een relatie gehad van 6jaar. Daar van hebben anderhalfjaar samen gewoont. Maar als ik hem heb gezien hem die dag dan droom ik niet over hem. We praten nog wel met elkaar. Gewoon aan de telefoon en soms komt hij ook langs. Maar hij zegt ook dat droomt over mij.

groetjes

anoniempje-die-heel-helpzaam-is
23 januari 2010

heeii ik denk dat jullie gewoon nog gevoelens voor elkaar hebben, want jullie dromen over elkaar, dromen is eigenlijk het verwerken van de werkelijkheid. dus je probeert hem wel tre verwerken maar lukt niet egt.

gebroken hartje
29 januari 2010

Ik heb 2 jaar een hele intense relatie gehad. De liefde was zeer sterk en maakten mij en mn ex vaak emotioneel.
Het is toch uit gegaan, wat allemaal valt te wijten aan faalangst en de angst erkaar kwijt te raken. Er kwam te veel druk op onze relatie en we vonden ons te jong voor al deze zorgen om ons en om elkaar.
Nu droom ik elke nacht van hem, dat we samen zijn. Heel gelukkig. Ik drom ook de hele nacht van hem. ik wordt dat verdrietig wakker en probeer aan iets anders te denken in de hoop dat ik over iets anders ga dromen maar hij komt telkens terug. Ook heb ik het gevoel dat we telepaties met elkaar praten over dag....
Het maakt me zo verdrietig, hij is een deel van mij en ik wil hem zo graag terug. Hij wil mij alleen niet zien omdat hij eerst over zijn gevoelens heen wilt zijn voor we weer als vrienden met elkaar omgaan. Hij is dus ook verdrietig maar denkt rationeel de goede beslissing te hebben genomen.
Ik wordt hier gek van!

Herkent iemand dit of weet iemand wat dit betekend en wat ik er mee aan moet?
Alvast bedankt dat ik mijn verhaal even kwijt kon.

liefs

30 januari 2010

Hoi Gebroken hartje,
Wat een trieste situatie.
Het is rationeel uit tussen jullie, maar gevoelsmatig is het nog niet gedaan. gevoelsmatig houd je nog veel van hem en in je droom komt je verlangen dus naar boven.
Ik denk dat je in de war bent en aan het vechten bent tussen je gevoelens. Ik denk dan ook dat jullie geestelijk nog met elkaar verbonden zijn en ik denk daarom ook dat je thelepatisch contact met hem kan krijgen.
Als het heel zeker tussen jullie uit is; dan moet je hem gaan verwerken en je erbij neerleggen dat het tussen jullie gedaan is.
Hoe moeilijk het ook is, maar probeer afstand van hem te nemen. En wordt alleen vrienden met hem als je dat ook zelf kan. Want niks is ergers als vrienden zijn met je ex, terwijl je hem nog graag terugwilt.
Ik wens je veel sterkte!
Liefs Anno

donna
23 mei 2010

Hallo,
ik heb al 2 keer een rare soortgelijke droom gehad. Ik heb een tijdje een 'ware liefde' gehad. We hadden een tijdje iets, maar omdat hij bindingsangst had en ver weg
is gaan wonen, is het niks geworden. Vorig jaar heeft hij een andere vriendin gekregen met wie hij nu nog samen is. Het heeft mij uiteraard veel pijn gedaan, maar kon ook niet boos op hem zijn, aangezien hij 1,5 jaar geleden geprobeerd heeft bij mij, maar ik ben daar niet op in gegaan omdat ik bang was dat hij weer weg zou rennen.
Ik heb op hyves wel eens een foto van haar gezien, maar verder ken ik haar totaal niet. Ik heb het nu een tijdje volledig geacepteerd.
Maar nu komt er een droom steeds terug. Dan ben ik met haar, gezellig koffie aan het drinken ben of lachen we en hebben het vooral erg gezellig, alsof we jaren vriendinnen zijn.
Ik wordt wakker met een soort van sympathie voor haar, maar ik denk dan ook gelijk; ik had ook helemaal geen hekel aan haar, het is ze gegund en het is goed zo. Waarom komt deze droom dan steeds terug en wat wil het mij vertellen?
De jongen komt dan helemaal niet voor in mijn droom. (waar het dus eigenlijk om gaat) Ik heb hem nu een paar keer gehad en heb geen idee wat het moet betekenen.....

Groetjes Donna.

paolo85montero
14 juni 2010

Dag iedereen!

Ik heb iets gemeen met jullie. Even kort samengevat:
Ik heb 4,5 jaar lang een relatie gehad met mijn eerste, grote liefde. Ze was zeer intens, maar gekenmerkt de laatste 9 maanden door vele downs.
Toch hebben we elkaar toendertijd uit het slop gehaald en stonden we 100 % achter elkaars carrières, beslissingen en leefwereld. Ondanks het feit dat er
mensen ons liever uit elkaar zagen gaan en we allebei eerder gesloten personen zijn (geven gevoelens moeilijk prijs).
Zij maakte een eind aan ons hoofdstuk. Nadien maakten we een zware after-periode mee.
In mijn geval was ik 1,5 jaar depressief. Nieuwe, kortstondige relaties liet ik bewust afspringen. Zij begon na 1 jaar een nieuwe relatie die onlangs afliep (voorjaar 2010).
Ons "uit elkaar" gaan kreeg nog een gerechterlijk staartje (ga ik hier niet uitleggen), maar werd in 2009 afgesloten.

Heden, zomer 2010 droom ik nog steeds over haar. Ik weet niet of het iets zou betekenen, maar ga ervan uit dat het om flashbacks gaat. In een droom komen knuffels, zoenen, intense liefdesconversaties voor. De omgeving van het gebeuren is zoals een droom natuurlijk, meestal niet bekend (alleszins niet in mijn of haar thuisomgeving).
Ook niet belangrijk, ik heb alle contacten verbroken sinds april 2007 (omwille van mijn mentale gezondheid, lees depressiviteit).

Verklaring van mijn dromen over haar? Volgens mij pure flashbacks uit het verleden. Van overleden personen ook gekend, bleef bij een keer of 2. Maar nu veel meer.
Mede door het gerechterlijk staartje denk ik dat dit hoofdstuk mentaal nog niet 100 % werd afgesloten bij me. Of... zit er misschien iets meer achter?

paolo85montero
14 juni 2010

vergeten te melden: begin relatie in 2002 en einde zomer 2006.

Thx allemaal

Radj
7 juli 2010

Hallo...
Ik ben Radj, 31 jaar, van 2003-2006 getrouwd geweest, nu gescheiden, geen kids, rook niet, drink niet, ben geen hoerenbezoeker, geloof in God, en ga eerlijk en oprecht door het leven.
Ik heb in feb 2009 een dame leren kennen, had niet eens door dat het wat zou worden tussen ons want ik was toen haar chef en zij is 6 jaren jonger dan me. In elk geval is door haar de eesrte stap gezet en in juli heeft zij aan haar ouders verteld dat ze met me wilde trouwen. In eerste instantie waren haar ouders eens, maar toen ze later begrepen dat ik een gescheiden man was hebben ze er alles aan gedaan om de relatie stop te zetten. Zij heeft nog tot feb dit jaar doorgezet maar toen is der huissituatie gaan escaleren(fikse ruzie om mij en haar relatie) en heeft ze het uitgemaakt met mij. Sindsdien, nu al de 6e maand, is het kontakt dat we toen nog hadden bergafwaarts gegaan met als dieptepunt begin juni sindsdien smsn/bellen we mekaar niet eens meer. Want vanaf feb toen ze stopte met de relatie komt er niks vanuit haar zelf, ik belde/smste haar maar geen rekatie etc. Kortom...naar mijn weten heeft ze de relatie dus stopgezet om dr ouders...wat dus ook zeer pijnlijk voor haar zal zijn. Ze is een gesloten type dus praat ze niet veel maar in die ene jaar had ik een dusdanige band (geen intimiteit hoor) dat ik aan haar houding, aan haar ogen kon zien als er iets was...en nu we helemaal geen kontakt hebben zijn er momenten waarbij ik haar plotseling zoveel mis dat het pijn doet, het knaagt aan me...en ik droom dat ze ruzie met me zoekt, mij wegjaagt, maar achter de deur zo hard huilt en naar mij roept. Ongeveer 2 weken geleden heb ik gedroomd dat ze me zegt:" het zou zo goed zijn geweest om getrouwd te zijn met jou, maar het kan niet" (huilend...)
Vanmorgen heb ik gedroomd dat ze weer bij me is. Ik bid elke dag dat er eens een dagje komt dat onze liefde wint en dat we voor eens en altijd van elkaar worden. Ik wil geen ander relatie aangaan want ik wacht nog steeds op haar, ik blijf doorzetten, geef de moed niet op, maar bij haar en haar ouders komt het over alsof ik dwing....Kan het zijn dat ze op bepaalde momenten heel intens aan me denkt en dat ik daardoor het geknaag aan me krijg/het gemis, het denken aan haar....we hebben geen intiem relatie gehad...als ik haar mis is het meer een bezorgd gevoel...ik maak me dan heel erg zorgen om haar.
Hoevaak probeer ik (op aandringen van vrienden) haar te vergeten, afleiding te zoeken door met anderen te chatten, maar voor kort want dan begin ik me schuldig te voelen...want ik hou van haar en wacht nog steeds op haar....ik geloof in God, ik geloof in onze Liefde, en er is een stemmetje in mij die zegt dat ik moet wachten, niks met een ander moet aangaan, van haar moet blijven houden...dat er wel een dagje komt dat wij herenigd worden....
Graag reakties mailen naar radj@live.com

sabrina assink
20 juli 2010

Dag Radj,

Wat jij hebt, heb ik precies hetzelfde met mijn ex gehad.
Heb drie en half jaar een relatie met hem gehad, en zijn ouders zaten ook tussen ons.
We hebben de laatse twee jaar er dan ook aardig last van gehad binnen onze relatie.
Hij moest op tijd thuis zijn, rond elfen, en zijn moeder belde hem in de weekenden geregeld op waar hij uit hing, en dat voor een 27 jarige jongen.
Door al die stress, was ik op het laatst nog maar 47 kg, waar ik hoogvanschijnlijk ziek ben geweest, hierdoor ben ik zwanger geraakt van hem.
We waren er allerbei nog niet mee bezig, en ook volop aan het werk.
Toen ik de test had uitgevoerd, heb ik ook wel drie kwatier op de wc gezeten, en ben zelfs nog een nieuwe test gaan halen, maar het was dus echt zo.
Ik heb gelijk mijn vriend gebeld, en hem dit verteld, we zaten op dat moment allerbei met de handen in de haren, want in deze situatie een kind krijgen is niet goed.
Toen kwam het moment van de waarheid, hoelang was ik zwanger, en wat te doen.
Ik had gelijk gezegd een ding, als ik op een operatie tafel moet liggen om mijn kind weg te laten halen, begin ik niet aan en kan ik zelf niet aan.
Ik was al 10 weken heen, en zag het kleine mensje op een scherm, waardoor er heel veel door me heen ging.
Toen kwam het moment van de waarheid, hij moest alles opbieghten bij zijn ouders, niet alleen dat ik zwanger was maar ook dat hij stiekem drie en half jaar een relatie met me had, en hij stiekem bij me bleef slapen, terwijl zijn ouders dachten dat hij bij een kameraad sliep.
Op het moment dat hij het zijn ouders had verteld, was hij ook veranderd als een blok, en was alleen maar met het woord abortes bezig, zijn moeder had ook gezegd, je zorgt er maar voor dat ze het doet, maar ik kon dat niet.
Inmiddels heeft hij me alleen achter gelaten met mijn zwangerschap, en mijn kleine vent is nou bijna een jaar, en we hebben elkaar wel weer gezien, alleen hij ontwijkt me continu, en wil niet meer met me praten,
Ik heb sinds kort weer gedroomd overr hem, en ik voel zijn emoties, en die van mij tergelijk. Ik vindt het heel moeilijk om verder te gaan zonder hem, maar ik moet wel..
En we zoeken elkaar ook wel een beetje op de laatste twee mnd, en heb hem ook aangesproken en gevraagd hoe het met hem was, en toen kreeg ik het antwoord, ja kan beter he.
Deze keuze heeft hij niet alleen gemaakt, want mensen in zijn omgeving zeggen ook wel, het ligt puur aan zijn ouders, maar dan denk ik, het is jou leven en jij moet verder, begrijp hem wel, maar aan de andere kant ook weer niet. En net wat jij zegt, het ligt niet aan de liefde, want dat was er echt wel!! En ik ben ook alleen maar aan het afwachten omdat ik het gevoel heb dat we bij elkaar komen, en heb er gisteren weer over gedroomd, dat we weer heel leuk hadden samen, terwijl ik juist goed opweg was om hem los te laten..

Jean-Paul Kaspers
21 juli 2010

Hallo Sabrina,

ook ik heb in zo'n situatie gezeten.
Is het het geloof, dat een 27 jarige jongen zich laat zeggen door zijn ouders wat hij moet doen ?
Bij mij was het wel zo, dat het meisje 4 jaar lang tegen me loog, wat steeds gekker werd.
Ik wist ondertussen al van haar situatie af, en dat was erg vervelend.
Ook zei ze vaak nog van me te houden, mar als er eerst al 4 jaar gelogen moet worden, dan zal een eventuele vervolg relatie nooit meer goed kunnen gaan.
Ik heb voor 2 jaar terug een lief meidje leren kennen, en er ging een hele nieuwe wereld voor me open.
ik ben benieuwd dat jullie elkaar opzoeken, kunnen jullie dan ook een normaal goed gesprek voeren ?
Als ik jouw verhaal zo lees, denk ik het niet.
Zekers in jouw situatie, ik zou kiezen voor de kleine, het een goede toekomst geven, em mijn mening is, dat dat niet kan met een labiel persoon in een kinderleven.
Een kindje neemt alles waar, zekers alle negativiteit.

Ik zou zeggen, laat die jongen, en zoek je nieuwe geluk, jij bent het waard, alleen moet je dat zelf wel inzien.



Met vriendelijke groet, Jean-Paul ( zeer gelukkig getrouwd )


Succes, en mischien lees ik wel weer wat.

Lizette
11 september 2010

Hoi,

Ik zit namelijk met iets waar ik maar niet van af kom. Ik droom elke nacht over mijn ex. In mijn dromen heeft mijn ex spijt en wil hij me terug en dat geeft me een goed gevoel. Hij heeft nu een vriendin wat mij erg kwetst. We hebben twee jaar gehad en 8 maanden samen gewoond. Iedereen dacht dat wij tot de dood bij elkaar zouden blijven en dat dachten wij van ons zelf ook. Ik vraag me af wat die dromen inhouden telkens. Het lijkt dan ook geen droom. Als me wekker gaat en ik schrikkend wakker word dan voel ik me zo down en wil ik hem bellen en vragen stellen waar ik geen antwoord heb gekregen. Laatst droomde ik ook dat hij tegen zijn huidge vriendin zei dat hij haar leuke meid vond maar dat hij nog van mij houd en ik hem vergaf en we zo gelukkig waren...ik heb het dagelijks zo druk dat ik geen tijd heb om na te dneken maar wanneer ik slaap dan kirjg ik zulke dromen en ik heb overal wel gezocht wat dromen kunnen betekenen maar dit kan ik niet vinden. Kan iemand mij hiermee A.u.b. mee helpen? Alvast bedankt.

Sabrina Assink
15 september 2010

Dag Jean Paul..

Late reactie, maar beter laat als nooit..
Bedank voor je reactie, en het idd een hele frustratie zo'n relatie te hebben,
En dat wat jij nu tegen me zegt, doe ik zeker ook wel, de keus is allang gemaakt!
Maar het probleem is dat ik al wel veel verder denk, ik weet dat mijn zoontje me ooit de vraag gaat stellen waar zijn vader is.
Dat het betreft onze relatie niet meer werkt is al wel duidelijk, alleen ik had een goede vriendschap met hem, en hij is niet slecht voor me geweest, en dat maakt het er allemaal niet makkelijker op..
Ik ben nu helemaal over deze situatie heen, en heb veel kunnen nadenken, over hoe ik mijn leven ga aanpakken, en ik ga ook echt niet alleen oud worden, maar heb wel een aantal harde klappen gehad, dus alles op zijn tijd.
Ik heb gezegd mijn tijd komt nog wel, en die gaat ook komen, stukje bij beetje wordt alles veel duidelijker, en net wat je zegt, Als men je verleden netjes heeft achtegelaten, en je kunt met een goed hart weer verder, dan openen de deuren van het nieuwe geluk pas.
Ik heb in mijn ogen veel gedaan voor mijn zoontje te vechten beterft zijn vader, maar hij wil het niet, dan kan ik weinig meer inbrengen voor mijn kleine knul, hoe graag ik het voor hem wel wil doen.
Ierdereen zegt wel heel vaak je krijgt je kind niet meer te zien, maar ik denk niet op dat momend aan mezelf, ook aan mijn zoontje. ieder kind heeft het recht te weten wie zijn eigen vader is, hij zal er tenslote ooit naar vragen, en liegen is geen oplossing. Vooral bij kinderen moet je daar zeer voorzichtig in zijn, en ook op de manier hoe je het gaat brengen.
Kijk als mijn zoon later zelf zo groot is, dat hij kan lezen enz, dan kan ik hem alles laten lezen, en kan hij zien dat ik wel waarheid spreek, dat als de vder ooit eens op komt duiken, dat ie in ieder geval niet mij de schuld in de schoenen kan schuiven, en dat hij zijn eigen zoon het zelf kan uitleggen waarom hij hem niet wou.
En dan kan mijn zoon zelf zijn beslissing nemen of hij wel of geen contact wil met zijn vader.
En ik maak me helemaal niet druk meer, want net wat je zegt, zijn zat goeie mannen die wel voor dit mannetje willen klaar staan, ongeacht dat het hun eigen kind niet is, en die mensen die dat doen wil ik een grote pluim geven!!!
Ik vindt dat een geweldige instelling..
Maar tot nu toe ben ik nou iets meer als een jaartje alleen, en dat is ook wel goed geweest, betreft de verwerking.
Maar nu sta ik ook weer open voor nieuwe liefde, en kennis makingen, eerder voelde het niet goed.
Ik heb sinds kort weer een beetje contact met een man, en hij is leuk en aardig, maar toch pas ik nog steeds op, belachelijk eigenlijk, maar ik denk dat het ook komt dat je bepaalde angsten moet gaan overwinnen, en die angsten zijn bij mij al een stuk minder geworden gelukkig, en het gaat een stuk makkelijker met afspreken nu:D..
Dus er komen ook weer positieve dingen voor terug gelukkig:D

En wat fijn dat jij je geluk ook weer hebt gevonden, ik wens jullie ook heel veel liefde en geluk toe!!

Greetz Sabje

sabrina assink
15 september 2010

Beste Lizette,,

Een lastige situatie dat je daar vaak over droomd:(,
Maar het antwoordt heb je eigenlijk al, doordat je zelf zo druk bent, heb je in die tijd ook geen tijd voor verwerking.
En tegen de avond dat je alleen thuis komt, voel je je weer ellendig, is ook zeer frustrerend, en ook moeilijk om zo verder te gaan.
Doordat je zo druk bent, ga jij in jou dromen jou stuk proces verwerken, omdat je er overdag geen tijd voor hebt.
Je loopt er overdag wel mee, maar je kunt er niet rustig bij nadenken, daarom ben je nu met je verwerking bezig..
Dit kun je zien als een goede eigenschap maar ook als een lastige eigenschap.
Aan de ene kant ben je al met een heel verwekings proces bezig, en aan de ander kant maakt het je ook niet gelukkige zo.
Het advies wat ik jou wil geven, praat eens met een goed contact persoon bij je in de buurt, of zoek een maatschappelijk werkster.
Doordat je er wat meer met iemand over praat, verwerk je het wel wat meer, en gaat het slapen ook wat beter.
En ik zeg je meid, het is niet makkelijk, want als je diepe liefde voelde vanuit jezelf, is het heel moeilijk om die knop om te draaien, maar toch ga je het uiteindelijk doen.
En dan denk je achteraf, waarom heb ik dit niet eerder gedaan..
Ik hoop dat je er verder uit gaat komen, en een leuke kerel weer vind;).

Veel succes

Greetz Sabje

koekje25
15 september 2010

hoi allemaal,
ik droom vaak over mijn ex dat we ruzie hebben om onze dochter,ik wort dan wakker en heb het gevoel dat er iets slechts gaat gebeuren met hem.
dit is wel eens voor gekomen dat het daad werkelijk zo was .(wat ik dan later, via andere mensen te horen kreeg)
onze relatie is ook uit gegaan na 5 jaar omdat hij vreemd ging en nu dus ook een vriendin heeft , ik zag hem laast nog een x bij zijn ouders dan voel ik dat hij verdriet heeft en dat hij mij ook niet aan durft te kijken.
ik voel dan bij mij ,alleen maar agressie op komen na hem toe. toch weet ik dat ik vaak gelijk heb over hoe hij zich voelt
praten hebben we wel eens gebrobeert om het af te kunnen sluiten maar dat heeft ook niet geholpen het liep altyd op ruzie uit .
hoe kan ik los komen van deze dromen van mijn ex....
wil mijn ex graag achter me laten en verder gaan met me leven.

groetjes koekie

Lizette
17 september 2010

Heey Sabrina!

Thnx voor je reactie! Ik denk dat je ergens wel gelijk hebt. Ik heb zeker ook hulp gezocht bij het verwerken van me relatie. Het doet gewoon pijn van het feit dat je zo snel vervangen bent. Het is 4 maanden uit en hij had denk ik na 2 maanden al een ander vriendin. Dan ga je je zelf afvragen hoe hij met haar is enso en vraag je je af hoelang het gaat duren is het misschien een rebound relatie noem maar op. Je voelt je K*t omdat zij nu alles mag delen met degene waar jij van houd, en dat hij gelukkig is met haar denk ik dan. Ik wil er gewoon niet meer aan denken en of over praten maar ik merk wel als ik er niet aan wil denken en het ook niet doe dat het weekends wel terug komt en dat ik toch dan soms moet huilen en hem op wil bellen en dingen zeggen waar ik nog mee zit. Het liefst wil ik met hem afspreken en erover praten maar ik weet dat dat geen optie is en ook geen goede optie. Ik ben gewoon de weg kwijt. Ik ben ook gezakt voor me examens, en hij dumpte me vlak voor me examens dusja dan kan je niet leren het enige waar je dan aan denkt is aan hem en wat hij doet en of hij wel spijt krijgt...en in het begin zei ik dan ook hij komt toch niemand meer tegen die zoals mij was en waar die van gaat houden en hij gaat wel spijt krijgen blabla...maar toen ik hoode dat hij een vriendin had schrok ik en dacht ik damn hij is me vergeten en gaat door met zijn leven en heeft me zo snel vervangen en hij krijgt niet meer spijt....dus momenteel sta ik voor de rode stoplicht en hij allaang op groen...ik word er zelf trouwens gestoord van hoor dat ik er zo aan denk en nog steeds niet overheen ben!!! :O terwijl hij lekker geniet van het leven moet ik me kapot betalen aan die psycholoog en noem maar op...ik voel me abnormaal :S

groetjes L!





Deze discussie is gesloten.