Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vriendinnen worden geplet

15 jaar geleden

Hoi,
Dit is de eerste keer sinds tijden dat ik me weer een droom kan herinneren. 't Was wel een hele vage droom ik zal hem proberen uit te leggen.

Ik was samen met wat vriendinnen wat versieringen/posters aan het ophangen op school, We stonden met z'n 4en in een kleine aula, en er stonden hier and daar wat ladders. Opeens werd een vriendin van mij getroffen door een zware ladder. Ze huilde en jammerde wat, en ze was van haar middel tot haar voeten helemaal plat. Toen werd het stil. Ze was dood. Er lag overal wat bloed.
Mijn andere vriendinnen en ik voelden ons allemaal heel erg verdrietig, maar we moesten alles ophangen. En vervolgens werd nog een vriendin getroffen door een ladder. Zij overleefde het wel,
Even later ging ik shoppen met de vriendin die niet was getroffen, we gingen wat schoenen halen in Sydney, een grote plaats in Australie. (Ben ik naar vernoemd). Ik ging schoenen passen maar niks paste. Uiteindelijk ging de droom verder in het huis van mijn tante, in de logeerkamer. Ik zat daar met de vriendin die getroffen was door een ladder en die het wel had overleefd. We kletsten wat en ik zei: ''Ik dacht dat je nu al dood moest zijn?''
Even later wou ik naar de wc gaan. Maar ik zag door een raam dat een vriend van mij eraan kwam, dus ik moest me verstoppen totdat hij de deur achter zich had dichtgetrokken.

En dat was mijn vage droom. Toen ik wakker werd kon ik wel janken, ik voelde me zo alsof ik ECHT iemand had verloren.:s Weet iemand wat dit inhoud?


xx Sydd

It's a way of dealing, with all the feeling. Keep believing in dreams.1 keer bewerkt. De laatste keer was 15 jaar geleden door xSydney.