Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Stelen van een vriendin

13 jaar geleden

Hoi,

Ik had vannacht een hele rare droom. Ik kwam op school aan, net zoals anders. Alleen was de school helemaal leeg, het was er echt héél stil. Toen kwam mijn vriendin naar me toe, ze begon tegen me te schreeuwen dat ik van haar had gestolen. Toen kwamen er opeens heel veel mensen de aula binnen, die mijn vriendin meevoerden, en toen was iedereen weer weg. Een lerares kwam me halen, want ik had iets gestolen. Uiteindelijk moest ik heel lang bij die lerares zitten, ze wilde weten waarom ik gestolen had. Toen aan het einde van mijn droom bleek dat iemand anders had gestolen, en niet ik.

Ik ben bang dat dit slaat op iets tussen mij en mijn vriendin, alleen heb ik geen idee wat.

Zou iemand mij kunnen helpen?

13 jaar geleden

Hoi Lis@

De dief steelt wat ons lief is en soms zelfs ons hart.

De school die we in de droom zien zou betekenen dat we in het waakbestaan nooit zijn uitgeleerd. De school die we in de droom zien kan echter ook een gebeurtenis uit ons verleden verbergen.

Horen we in de droom iemand gillen dan is dit meestal een waarschuwing

Vrienden die we in de droom zien zijn meestal de schaduwen van onze eigen ziel. Vaak hebben vrienden een negatieve betekenis in de droom en ze ontpoppen zich in de droom heel vaak tot onze vijanden.

De leraar (res) in de droom is de wijze die ons in het leven verder wil helpen en bij wil staan met goede raad. Toch ontbreekt het ons vaak aan kracht om zijn wijze lessen op te volgen.

Ik denk Lis@ dat deze droom over je zelf gaat, kijk eens bij je zelf wat er aan de hand is.

Laat de uitleg goed tot je doordringen, ik hoop dat je er wat aan hebt.

Groeten H@ns .