Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare drrom over WWII

SVD
13 jaar geleden

Ik heb de laatste tijd hele rare dromen gehad over de tweede wereld oorlog. Wat ik heel raar vind ,omdat ik het zelf niet heb meegemaakt. Mijn droom gaat als volgt.

Ik droom dan dat ik een soldaat ben bij het duitse leger. Ik zit dan in Stalingrad(ligt in Rusland) in de winter en ik en vrienden die ik in het echt helemaal niet ken vriezen dan bijna dood ,omdat het zo koud is en we maar dunne kleren aan hebben. Al die onbekende vrienden en ik die droom zitten dan in een soort van flatgebouw waar we dan omsingeld zijn door de russen. Iedereen gaat dan dood ,omdat ze of worden doodgeschoten of dood vriezen totdat ik en iemand anders als enige overblijven. We weten ze dan op afstand te houden maar moeten steeds hoger het gebouw ,omdat ze achter ons aankomen. Op het eind van de droom kijken we naar naar beneden uit het raam en zien honderden russen om het gebouw en in het gebouw staan. Dan roept een daarvan dat ze het gebouw moeten opblazen met ons erin. Dat gebeurt dan ook en toen werd ik wakker het leek allemaal ook zo echt en ik kan zelfs de straatnamen vertellen van waar die droom gebeurde zo echt was het in de droom had ik ook een andere naam maar die weet ik niet meer. Ik dacht dat die droom maar een keer was maar de volgende keer droomde ik gewoon dat ik uit het puin kroop en dat ik zonder het wist mijn enigste overgebleven vriend ook dood was gegaan door die explosie. In mijn droom trek het lijk een paar straten mee ,omdat ik dacht dat hij gewond was.

Het was echt heel erg eng ,omdat ook de russen me gewoon strak bleven aankijken met een boos gezicht zonder ook maar een beetje emotie te tonen.
Als de rest van de dromen ook belangrijk zijn wil ik die ook wel sturen maar dan zou ik uren bezig zijn ,omdat ik die dromen nu al ongeveer een anderhalve maand heb. Zeg maar als ik de rest ook moet geven. En het blijft gewoon echt raar ,want toen ik de straatnamen opzocht blijken ze echt te hebben bestaan of ze bestaan nog en in die straten zijn er soortgelijken dingen als in mijn droom gebeurd die echt gebeurd. Graag reactie wat het betekent. Ik wil echt weten wat het betekent!!

13 jaar geleden

Hey

Hmm, interessant , van mij mag je die vertellen hoor, als je wil mag je die privé, je mag gerust mijn msn vragen als je dat hebt ...........
Ik denk dat dit helemaal geen dromen zijn

13 jaar geleden

Dat was nogal een vaag antwoord dat ik gegeven heb,
Ik bedoel, jij was dus die soldaat in je vorig leven , al geloof je het nu of niet !

Dromen die heb je over een vorig leven, het huidige en ook het hiernamaals, dit is dus duidelijk je vorig leven.
Ik heb ook dergelijke dromen , maar dan ben ik geen soldaat zoals jij, maar ben ik wel een russisch meisje of ergens iets van in de Sovjet. Ik droom er ook al een eindje over, dit verklaart mijn interesse in de taal en dergelijke.

Ik ben wel geïnteresseerd in je dromen ! aangezien die zich ook al afspelen in rusland dan.
Je kan op de site gratis een account aanmaken, gewoon een nickname en paswoord, dan kan je privé berichten ontvangen, kan handig zijn.
Ik zou dan ook heel graag contact met je houden, laat mij iets weten !

Greetz1 keer bewerkt. De laatste keer was 13 jaar geleden door Milana.

lidewij
13 jaar geleden

hallo

ik zeg ook dat waar gebeurde verhalen uit vorige leven is .
verder raad vor jullie allebei onspanning oefeningen aan.
voor slapen en als wakker word.

als meditaite

als veel last heb zo hynotherapie aanraden.

verder kun met milana contact houden omdat dezefde soort dromen heeft.

groetjes

droomanalist
lidewij