Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wie kan mijn droom uitleggen?

13 jaar geleden

Hoi Edith Alberts


Wie in het waakbestaan kan zien,maar in de droom blind is, heeft moeite de waarheid te zien. Meestal zijn we blind voor problemen van psychische aard.

Kijk maar of het klopt.

Groeten H@ns.

13 jaar geleden

Hoi Charlot

Wie in de droom ergens op kauwt zal in het waakbestaan veel geduld moeten hebben bij het oplossen van bepaalde problemen.

Is dar zo? en als aan het oplossen van problemen bezig bent los je die dan ook goed op?

Groeten H@ns.

13 jaar geleden

Hoi otcha adda

Dromen dat u verlaten wordt voorspelt dat u moeite zult hebben om plannen voor de toekomst uit te werken

Wie in de droom thee drinkt zou volgens Chinese wijsheden in het waakbestaan kracht en gezondheid te wachten staan.

Kijk mar wat of je er iets mee kan.

Groeten H@ns.

saschke
13 jaar geleden

ik droomde over dat mn exvriend samen met zijn ex en zijn dochter en haar dochter aan de deur stond van mijn vader zijn huisje , ik zelf was daar ook en mijn beste vriendin ook . Mijn beste vriendin deed de deur open voor hun , en hij kwam vertellen persoonlijk dat hij met zn ex gewone vrienden was . Ik zat de hele tijd verschuilt in de woonkamer en zag hun allemaal staan . na een tijdje ging mn ex met zijn ex en de kids weg , zijn ex gaf hem een kus op de wang ( om hem te laten blijken dat ze fier was dat hij tegen mn vriendin had gezegd dat ze gewone vrienden waren duidelijk.) maar mn ex voelde echter aan dat ik dus verscholen zat in de woonkamer en hij glipte door het raam en zag me plots zitten, hij zei me ook persoonlijk en zij ook dat ze gewone vrienden waren. toen werd ik ineens wakker ging ff plassen en ging terug verder slapen maar kwam terug in die droom terecht maar nu kwam zijn ex tegen mij nogmaals zeggen dat zij echt een gewone vriendin was van hem. toen was de droom geeindigt.

ik weet niet of je mn droom begrijpt maar ik zal je dit nog ff toelichten.
mijn exvriend heeft vorig jaar op een lopen gezet voor de zoveelste keer , en ik en mijn beste vriendin ( die ook in die droom zat) zijn zeeer spiritueel aangelegd en leggen de kaarten , zij had hem int echt al erop aangewezen en inzichten gegeven dat als hij terug zijn ex voor relatie zou nemen hij heel ongelukkig zou worden maar hij beweerde paar keer dat hij geen relatie meer zou nemen met haar , eind vorig jaar toen hij van mij weg was zag ik na een tijdje die ex aan zn huis staan , en tot op heden deze dag zie ik haar (althans haar auto)nog geregeld aan zn huis in de weekends vooral , mijn vriendin had hem in febr onverwachts een bezoekje gebracht en hem uitleg gaan vragen etc , hij bleef zeggen dat hij geen relatie had met haar maar gewone vrienden was , en mn vriendin zelf die blijft dus ook in de kaarten vriendschap zien. ikzelf echter denk dus steeds het omgekeerde dat hij wel terug een liefdesrelatie heeft en niet gewone vriendschapsrelatie en nu paar dagen geleden heb ik dus die droom gehad. vroeg me af wat die droom dus betekend

amberrxx
12 jaar geleden

Ik droom de laatste tijd alleen maar over het feit dat het uit gaat tussen mij & mijn vriend,
het gaat harstikke goed tussen ons, dus snap ik niet echt waar dit vandaan komt,
we hebben wel downs gehad, maar daar zijn we overheen..
Maar waarom droom ik steeds over dat het uit gaat enzo...?!
Wat heeft dat te betekenen?

liefs x
Amber.

lieve k
12 jaar geleden

ik zag alleen maar dode ratten en 1was onder een kussen en alleen maar dode ratten in twee kasten

shivani
12 jaar geleden

Hallo,

Ik heb vandaag gedroomd over dat ik euthanasie moest plegen.
Ik was op een onbekende plek en was aan het gek doen met vrienden. Op een gegeven moment kwam er een man naar me toe en zei je moet euthanasie plegen en ik had zoiets van waarom, ik wil dit niet. Het werd in mijn droom niet uitgelegd waarom ik dit moet doen. Uiteindelijk kreeg ik 2 dagen uitstel. Ik genoot van alles en iedereen, alleen mijn familie kwam er niet in voor wel vrienden. Op de laatste dag moest ik met een man mee naar een kamertje en kreeg ik een injectie van een vrouw toegediend. Ik mocht weg en keek toevallig in een andere kamer. Ik zag dat mijn vader de lichamen controleerde of ze wel echt dood zijn, dat zei hij tegen mij. Op een gegeven moment wilde ik het allemaal niet meer en wilde leven. Ik werd hysterisch en toen werd ik wakker. Ken je het gevoel dat als je een prik hebt gehad er vloeistof in zit? Nou dat gevoel voelde ik in mijn arm toen ik wakker werd.

Ik begrijp niks van deze droom. De laatste tijd loopt de relatie met mijn vader niet goed, ik ben vet boos maar kan het niet tegen hem zeggen (durf het niet ook voel ik me machteloos) Het rare van deze droom is dat ik euthanasie moest plegen, ik had geen keuze..

vast bedankt,

Shivani

carien
11 jaar geleden

ik heb een verhouding met een getrouwde man. die man weet op dit moment niet wat hij wil mij of voor de kinderen thuis blijven want gevoel heeft hij niet meer voor zijn vrouw.
nu droomde ik dat ik samen met mijn vader op een feestje was waar die man en zijn vrouw ook waren.
die man kwam na me toe en ging nmaast me zitten en legde een arm om me heen en kuste me..... zijn vrouw zag alles en is weggelopen....die man blijf bij me zitten en liet zijn vrouw gaan......

wie kan me vertellen wat dit betekend?

carien

Irrmpie
10 jaar geleden

Ik droomde dat ik bij een man langs ging met wie mijn man samenwerkt. Mijn man was er ook. Ik werd gemasseerd door een japans/chinees vrouwtje. De ex van de man bij wie we waren kwam langs en probeerde haar ex terug te krijgen, waarop er een hevig discussie met het chinese vrouwtje ontstond. Ze kwamen er niet uit, en zij zou vertrekken. Ze pakte haar koffers, en op een of ander manier moest ik haar begeleiden. Ik was een soort van mijzelf, en een ex van lang geleden. Het leek wel of ik in mijn ex zijn lichaam zat en op die manier alles meemaakte. Ze moest een weg volgen waar twee wegen bij elkaar zouden komen, en alles om ons heel veranderde in explosies, en een sort van heftige splitsen van de wegen die wij bewandelede. We kwamen op een strand, en moesten half in het water liggen. Ik zag zeemeerminnen, half paard, half mens en nog meer prachtige wezens zwemmen. De zee werdt heel onstuimig, en ze zei dat zij mij in een paard kon veranderen om de tocht door zee te overleven, maar dat her mischien het beste was om mij in een klein meisje te veranderen, zodat ik haar met een hand kon vast houden. Ze wist niet of ik de tocht door zee zou overleven, en vroeg mij of ik het erg vond. Ik zei dat ik niet dood wou. Ik had nog zoveel voor te leven. Zei zij dat zij een hoop goed had gebracht, maar daarop ook slecht had opgeroepen.

Toen werd ik wakker.

Ik zou graag willen weten wat dit betekent. Meestal vergeet ik mijn dromen, maar deze kan ik niet vergeten.

Coby
9 jaar geleden

Ik had een zeer aparte droom, die maar bij me blijft hangen.
Misschien dat jij mij kunt helpen.
De droom gaat als volg:
ik liep ergens,en uit me ooghoek zie ik een vrouw met een kind hand in hand lopen,het rare was die vrouw loop door de deur en het kind door de muur,dus ging ik kijken hoe dat kon,opeens stond ik in een hele spierwitte kubus(wolk) ik wilde eruit maar zag geen uitgang,dus duwde ik en kwam in een soort ziekenhuis terecht (het was er een gaos) er kwam een zuster (ze keek me aan) met een bed voorbij waar een man op lag die riep, Mama help.

Sylvester.
9 jaar geleden

Nou weet ik niet zeker of deze site nog actief is en ik wel een antwoord krijg maar ik moet het proberen.
Ik ben Sylvester en ik droom heel erg veel, ik kan heel vaak mijn dromen onthouden en nu moet ik er bij zeggen dat ik 'pilletjes' slik voor een medisch probleem van mij en er staat bij dat 'aparte'dromen een mogelijke bijwerking is. Maar ik droom soms heftige dingen of hele rare dromen, de ene keer droom ik alles in dezelfde kleur of ik krijg een emotionele terugval, ik heb in het verleden het een en ander meegemaakt en dan zie ik me als kind alles weer mee maken maar dan uit een ander perspectief. En de grootste reden is waarom ik hier ben is dat ik iedere nacht sterf in mijn dromen, ik ben gewoon mezelf maar ik sterf op allerlei gruwelijke manieren, springen is een van de meest gebeurende. Ik heb al gelezen dat het een nieuw leven betekend, maar iedere nacht?? Ik word wakker, soms naar adam happend als ik verdrink, soms in shock van een val of soms schreeuw ik mezelf wakker. Het is vreselijk en ik weet niet wat ik moet doen. Soms doe ik dingen vrijwillig maar meestal niet, dan is het een ongeluk of iets dergelijks. Ik heb al gevraagd of dat mogelijk is voor mijn pilletjes want ze zijn vrij onschuldig en meerdere doktoren zeggen dat het niet door de pilletjes kan komen. Ik heb meerdere keren meegemaakt dat als ik wakker word mijn lichaam heel raar doet, ik weet niet meer wat ik moet doen, moet ik hulp halen of is dit allemaal normaal? Ik ben 16 jaar, een jongen en ik zit nog op school voor verdere informatie. Alsjeblieft reageer snel!

9 jaar geleden
Beheerder

Beste Sylvester,

Bedankt dat je zo open wilt zijn over je medische probleem. Je medicijngebruik vormt blijkbaar een heel belangrijke factor bij het duiden van je droom. Dit maakt een droomuitleg zo persoonlijk, dat ik alleen maar in algemeenheden kan spreken.

Doorgaan is sterven niet perse een negatief in dromen. Het duidt op overgang naar iets nieuws. Springen of vallen geeft aan dat je geen grip hebt op de situatie en je slachtoffer voelt van omstandigheden waar je niks aan kan veranderen.

Als je door je dromen bang wordt zit, zou ik je adviseren hierover te praten met een dokter of misschien een psychiater. Daar is niks geks aan.

Sterkte, Marco

wimp
9 jaar geleden

Homeopaten zijn altijd geïnteresseerd in je dromen; op basis daarvan stellen zij een diagnose. Ga naar zo'n dokter en zie wat hij met je verhaal kan. Ik ben er zeker van dat hij jou verder kan helpen, meer dan een klassieke dokter die enkel maar naar de uiterlijke kenmerken kijkt.

Als een droom keer op keer blijft weerkeren dan heeft dat wel iets te betekenen.

Annabel
8 jaar geleden

Hallo!
Ik heb gedroomd dat op een of andere rede euthanasie moest plegen. Zelf dacht ik in mijn droom dat ik in een kist gestopt werd en dat dat mijn euthanasie was. Ik was heel erg bang en verdrietig. Mijn familie was niet verdrietig. Later in de droom kwam ik in een gebauw met allemaal mensen en bedacht ik mezelf dat het ook met een spuitje kon. Toen was de droom afgelopen. Ik voelde me er heel naar over. Weet iemand wat dit inhoud?

Deze discussie is gesloten.