Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

haren kort..

Aaliyah
13 jaar geleden

Ik heb gedroomd dat ik mijn haren was aant wassen.. en daarna ik weet ni als ik ze aan droge was weet ik ni precies ma ik zat met mijn handen in mijn haren en opeens had ik een boshaar in mijn handen en had ik ineens kort haar.. en ik was aant wenen.. en ik werd wakker en ik dacht dat het echt was
wat zou dit betekenen?

Ikwashier
13 jaar geleden

Dts zou mischien kunnen betekenen dat je een nieuwe look moet krijgen~! knip je haar of zo, dat is verfrissend!

13 jaar geleden

Zoek op: - wassen
- haar
- kaal
- je haar verliezen

13 jaar geleden

Hoi

Haren zijn het symbool van persoonlijke krachten. Volgens Freud hebben haren een seksuele betekenis en staat het voor potentie of het ontbreken daarvan. Artemidoros was er van overtuigt dat kaal worden betekende dat de dromer in het waakbestaan te maken zou krijgen met verlies van vrienden, familie of bezittingen. Een weelderige haardos zou een toename daarvan symboliseren. Volgens andere uitleggers symboliseren haren kennis, psychische energie, maar ook nu weer materiële waarden. Verlies van haar zou dus verlies, vernedering en mislukkingen betekenen. Volgens oude mythologieën zouden haren magische krachten herberegen, wie dus lang en sterk haar heeft zou veel magische krachten bezitten. Wie over haren droomt zou zijn geestelijke houding tegenover zichzelf en anderen in orde moeten brengen. Het is belangrijk te onthouden of het om dun, dik, verzorgd of onverzorgd haar gaat. Ook de kleur en de lengte zijn van belang.

Groetem H@ns

13 jaar geleden

Hallo

Vroeger had ik heel lang haar, zo tot op m'n onderrug. Ik had gedroomd dat ik misselijk werd en ik begon eerst korte haartjes uit te kotsen en dan lange haren. Ik zat in een soort herberg met mensen die ik niet kende, o wacht, het was mijn nicht en vriendinnen van haar! Toen ik moest overgeven liepen die allemaal weg... Dat was echt walgelijk want ik moest die lange haren eruit trekken zodat ik niet zou stikken! Het voelde zo echt, ik moest kokhalzen in m'n droom en werkelijkheid!

Misschien was ik m'n lange haren gewoon beu? iedereen gaf me altijd complimentjes maar ik vond het eerder irriterend lang haar te hebben..

groetjes

~Blijf kalm, ,over 100 jaar is het allemaal voorbij~