Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

onbekend verschijnsel

Mila
17 juli 2007

Hallo,

Als ik droom zijn mijn dromen meestal heel intens,als klein kind (5 a 6 jaar) had ik er vroeger veel last van,ik werd altijd wakker en ging huilen en riep om hulp bij mijn ouders,ik sprak ook altijd of schreeuwde in mijn dromen. Het is nu 17 jaar later en nog steeds zijn mijn dromen intens,... maar ik heb gemerkt dat ik nu minder bewust ben van wat ik droom maar meer bewust ben van wat ik zie en voel als ik wakker wordt.De laatste jaren heb ik er meer en meer last van. Deze nacht heb ik iets vreemds meegemaakt maar ik kan geen onderscheid maken tussen realiteit en droom. Ik zal ook even erbij zeggen dat ,als ik slaap van het kleinste geluidje wakker wordt.
Wel,deze nacht was ik in de kamer van mijn ouders gaan slapen omdat ik de mijne pas had geverfd,daarmee dat ik op de kamer sliep van mijn ouders. Nu,ik was aan het slapen en in mijn slaap voelde ik een aanwezigheid aan,deze reactie gaat zeer snel door mijn lichaam heen en ik schiet wakker,,juist als of ik naar lucht hap als ik uit het water kom, na al mijn jaren intens dromen heb ik een reactie ontwikkeld door heel snel te kijken door heel de ruimte waar ik me bevindt en het licht aan te doen.
Wel,ik schiet wakker en ik keek snel rond,waarbij ik een verschijnsel zag die aan het uiteinde van mijn bed stond,mijn ogen waren zo snel dat het verschijnsel zich waarschijnelijk had verschrokken en voor mijn bed voorbij liep/zweefde naar de richting van het vensterraam, wel ik was ook geschrokken en ik deed het nachtlampje aan en ik keek nog eens rond maar er was niets te zien,helemaal niets. Al wat ik zag was wel vaag,als ik mij goed kon herinneren had hij een donkere jas aan en hij had een menselijke vorm . Mijn vraag is dus of dit alles echt was of een droom waarbij mijn ogen mijzelf misleiden.

Wendy
8 augustus 2007

Donker lijkt mij niet goed, als ik jou was zou ik naar een goede paragnost gaan en zorgen dat dit soort verschijningen niet meer bij je komen. Het kan ook zijn dat een overleden iemand nog niet naar het licht is gegaan (zelfmoord of bij moord). Goed dat je gelijk het licht aan doet ik slaap altijd met het licht aan. wat ik weleens zeg als ik een vervelende verschijning bij mij voel (dus niet zie) dan zeg ik gewoon Ga weg. Klikt wel een beetje raar, maar voor mij gevoel werkt het.

Pieter
9 augustus 2007

Hoi Mila,

Dit kan inderdaad zijn wat Wendy zegt, het kan echter ook iemand zijn waar je zelf nog aan hecht. Een overledene, een gids of wat dan ook. Als je er niet bang van bent, kun je er beter mee proberen te praten, i.p.v. het licht aan doen, ook al zie je de verschijning niet. En vragen wat het wil e.d. Uiteindelijk kun je ook vragen of het naar het licht wil gaan, en je met rust te laten.

In feite ga je in droom toestant naar andere dimensies(andere trillingsfrequentie), waardoor je de verschijning ziet. doe je het licht aan, dan wordt je zelf bewust wakker, en kom je in een "normale" trillingsfrequentie, waardoor de verschijning verdwijnt. Indien je de verschijning dan nog ziet, wil dat zeggen dat je derde oog (6e chakra) open staat. Voor Paranormale mensen is dat normaal. Tegenwoordig zijn er ook erg veel mensen die hooggevoelig zijn, en dezelfde zaken ervaren. Jezelf hiervoor afsluiten kan door je chakra's te sluiten.

groetjes Pieter
www.kundanlama.nl

linda
12 augustus 2007

hoi mila,
ik ben een meisje van rond de 15 jaar en ik wil graag antwoorden op deze bericht ik ben zelf ook nogal een dromer,, en ik droom heel erg veel over mijn leven. als ik jou verhaal nog eens leest vind ik het een interessant verhaal. ik zie welleens in mijn kamer veel gezichten en ook als ik een lichtje aandoe zie ik niks. ik denk dat je een geest heb gezien, dat hij is verdronken of gestikt. want dat lucht happen van jou is niet gezond, ik wil je hetzelfde advies geven als pieter en wendy ga naar een iemand toe die er veel verstand van heeft!!!!!

heel veel succes ermee

MANUELA
12 augustus 2007

HEY MILA
IK LEES VANDAAG VOOR DE EERSTE KEER JE BERICHT. IK ZELF BEN PARAGNOST EN LINDA HEEFT EIGENLIJK GELIJK. DIT IS IEMAND DIE WSS GESTORVEN IS DOOR VERDRINKING OF VERSTIKKING. IEMAND DIE STERFT GAAT INDERDAAD NIET ALTIJD NAAR DE ANDERE WERELD. SOMS HEBBEN ZE NOG EEN TAAK TE VERVULLEN OF KUNNEN ZE ER GEEN VREDE MEE NEMEN DAT ZE HEENGEGAAN ZIJN. INDIEN DE GEEST GEEN KWADE BEDOELINGEN HEEFT WAT IK IN JOUW GEVAL WEL VERMOED DAT HIJ/ZIJ GEEN KWADE IS KUN JE DIT ZELF PROBEREN OP TE LOSSEN DMV KAARSENMAGIE, WIEROOK BRANDEN EEN GEWIJD KRUIS BOVEN JE DEUR HANGEN. BV ZILVEREN KAARSEN VERWIJDEREN NEGATIEVE ENERGIE EN OPENT ASTRALE POORTEN OOK BEKENT VAN MAANMAGIE, ZWARTE KAARSEN WORDEN OOK GEBRUIKT OM NEGATIEVE ENERGIEEN OF VLOEKEN TERUG TE STUREN. MEER INFO VIND JE OP [www.innerned.org] EN [www.wicjuh.com]. LUKT DIT NIET KUN JE HET BESTE EEN MEDIUM BIJHALEN DIE KOMTAKT KAN LEGGEN MET DE GEESTENWERELD. HIJ OF ZIJ KAN JE HIERBIJ HET BESTE VERDERHELPEN.
VEEL SUCCES ERMEE

Ahsuram
12 augustus 2007

Een geest kan ook duiden op schuld of iets wat nog niet afgemaakt is uit het verleden. Vergeet niet dat alles wat je ziet tussen slapen en waken echt hoeft te zijn, het kan nog steeds een droom zijn. Zie je deze verschijning echter vaker, dan kun je gaan denken aan een echte entiteit.