Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

puzzel

13 jaar geleden

Hallo,

Ik ben nieuw en ben hier gekomen nadat ik vanmiddag een vreemde maar ook angstige droom heb gehad.
Ik droomde dat ik lag te slapen (net als dat ik op dat moment ook echt deed) en ik werd wakker en de kleding kast was verdwenen. Ik zocht naar de kast en ging naar beneden om mijn vriend te zoeken. Deze was in de woonkamer met zijn moeder en de hele vloer lag vol met puzzels, sommige waren af sommige niet. Ik vroeg mijn vriend waar de kast was en hij lachte alleen maar en wuifde mijn zorgen weg. ik merkte dat hij nog meer veranderd had in en om ons huis en ik raakte in paniek en wilde de puzzels door elkaar heen schoppen. Door de blik van mijn schoonmoeder deed ik het niet maar ging ik als een bezetene door het huis om vanalles te zoeken en sloeg hierbij op muren, deuren ect. na een tijdje kwam ik in de slaapkamer terug en de kleding kast stond voor het raam. Toen werd ik wakker, huilend en een angstig en beklemend gevoel. Ik kon nadat ik wakker was geworden niet direct stoppen met huilen en was erg overstuur.

Ik hoop dat iemand deze droom kan verklaren want het voelt niet goed

Groetjes Felodah

13 jaar geleden

Hoi Felodah


De inhoudt van de kast is van groot belang op de uitleg.

De kleding in de droom toont de persoonlijkheid van de dromer. Het duidt aan hoe de dromer denk dat zijn medemens hem ziet of hoe hij door zijn medemens gezien wil worden. Soms geeft het aan hoe de omgeving de dromer in werkelijkheid ziet, toch is dit maar zelden het geval.

Pussels die we in de droom tegenkomen zijn de raadsles waar we dagelijks mee te kampen hebben of de problemen waar we mee rond lopen, het is slechts een kwestie van de juiste oplossing te vinden door helder te denken.

Ik denk dat je meer zelf controle moet ontwikkelen voor je zelf, dat je niet als op een hol geslagen paard door het huis draaft als er iets niet goed is of niet klopt naar jou zin en dan zal je daarna ook niet een huilbui hebben zoals in je droom.

Sterkte en groeten H@ns.