Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wie kan mij helpen deze nare droom te vertalen

natasja
10 jaar geleden

Hallo

Ik droom steeds dat ik overlijd bij de bevalling van mijn tweede kindje, nu is het zo dat ik niet zwanger ben maar toch dit steeds droom. Ik droom ook vaak dat mijn zwager wordt opgegeten door een krokodil. Hoe kom je toch aan deze dromen en wat houden ze in. Ik heb bijna dagelijks weer een nare droom elke keer weer een andere maar wel steeds dat ik iemand verlies.

Graag hoor ik wat dit zou kunnen beteken.

Met vriendelijke groet,
Natasja

9 jaar geleden

Kan iemand mij alsjeblieft vertellen wat deze droom betekent? Ik heb tot nu toe nog geen antwoord gekregen.
Ik droomde een paar nachten geleden dat ik mijn zus heb gered/behoed van zelfmoord.
Gedetailleerd: we waren onderweg op vakantie met de wagen, en opeens werden we tijdens die rit wakker op een lange ijzeren trap (zo van die die je in films ziet aan appartementsblokken).

Mijn zus zei bovenaan de trap tegen mij: "ik wil niet meer verder" en liet zich voorover vallen, waarop ik meteen reageerde en haar opving. Ik heb haar toen van die lange trap (mét mijn zwangere buik) naar beneden gedragen. Ze gedroeg zich verder heel suf. We hebben de rit toen verder gezet zonder dat zij nog iets zei, maar dan werd ik wakker...

Wie kan mij vertellen wat dit wil zeggen?

9 jaar geleden
Beheerder

Hoi Barbiiee,

Ik denk dat de auto aangeeft dat je van de ene levensfase, de andere 'inrolt'. Ben je in het echt ook zwanger?

Als je zus van een trap dreigt te vallen, symboliseert dit wellicht dat je onbewust bang bent dat het contact met je zus (ten nadele) zal veranderen.

Afijn, deze droomuitleg voelt logisch als ik op droominfo zoek op "Auto" en "Trap".

Hoop dat je wat aan deze uitleg hebt.

groetjes Marco

9 jaar geleden

Ik ben in het echt ook zwanger ja, van mijn tweede kindje.
Het is niet dat ze van de trap valt, ze wil er zich bewust laten afvallen. Dus in mijn droom lijkt het op zelfmoord waarvan ik haar tegenhoud..

jerry
9 jaar geleden

mijn droom ging over een ruzie over mijn baas onder college en een gekleurde schaal van porcelijn vield op de grond en is gebarst en iemand prober het in elkaar te plakken maar ging niet vast bij me kaar
AUB een reactie kijk ik naar uit

9 jaar geleden
Beheerder

Hoi Jerry,

Liefst je post in een nieuwe 'thread' plaatsen aub, anders weten bezoekers niet precies waarop ze moeten reageren.

Afijn, jouw droom lijkt erop te wijzen dat je stress ervaart in de omgang met je baas. College duidt op verandering, zowel in cultuur als omgang. Porcelein wijst ook op een delicate situatie (wat ik kan begrijpen aangezien je voor je inkomen afhankelijk bent van je baas). Misschien ben je onbewust bezorgd over je baanzekerheid?

Deze discussie is gesloten.